• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda poslala ponudu Mirotiću, predsjednik Barse se oglasio: Ne možemo da registrujemo igrače ako ne pustimo Nikolu!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda je jedan od klubova koji želi Nikolu Mirotića, a sada je jasno da će on napustiti Barselonu.

 da li će mirotić preći u crvenu zvezdu Izvor: Youtube/printscreen/FC Barcelona/MN Press

Barselona je počistila Real Madrid u finalu španske Endesa lige, a to je bila posljednja utakmica Nikole Mirotića u dresu Barselone! Iskusni 32-godišnji krilni centar i jedan od najboljih košarkaša Evrolige nije pristao na smanjenje plate u Kataloniji i sada se povodom toga oglasio i Đoan Laporta. Predsjednik fudbalskog kluba Barselona, čija je košarkaški klub zapravo sekcija, istakao je da jako cijeni Mirotićeve košarkaške kvalitete, ali da je finansijska situacija takva da u svim sekcijama kluba mora da nastupi smanjenje budžeta.

"Mirotić je fantastičan i veliki igrač, on nam je donio mnogo uspjeha i sjajna je osoba, ali je situacija takva da moramo da registrujemo igrače za Primeru i zbog toga moramo da se pridržavamo plana finansijske stabilnosti La Lige. Zbog toga moramo da smanjujemo budžet u svim sekcijama, pričaće o tome i Huan Karlos Navaro", rekao je Đoan Laporta. 

Možda i najlegendarniji košarkaš u istoriji Barselone i dugogodišnji kapiten Huan Karlos Navaro je sada tim menadžer Barselone i očekuje se da on dodatno objasni situaciju oko Mirotića, a sve to će pomno pratiti i Crvena zvezda! 

Vijesti o smanjivanju budžeta Barselone dočekali su brojni evropski klubovi koji se nadaju da bi mogli da dovedu najefikasnijeg evropskog strelca u narednoj godini. Prvo se pominjao Monako, pa zatim Anadolu Efes i Olimpija iz Milana, a u grčkim mediima se pojavila informacija da je Crvena zvezda ponudila 2.700.000 evra iskusnom košarkašu. 

Za razliku od Nikole Kalinića koji je takođe povezivan sa Crvenom zvezdom a jasno je stavio do znanja da će i naredne sezone biti u Barseloni, za Mirotića je jasno da će promijeniti klub zbog skraćivanja budžeta. Sličan slučaj kao sa košarkom imamo i u rukometu gdje će se Barselona odreći pivota Ludovika Fabregasa naredne sezone. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC