• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GRCI TVRDE - ZVEZDA NUDI MILIONE MIROTIĆU: Crveno-bijeli poslali zvaničnu ponudu, bori se sa još dva tima za Nikolu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Mirotić u Crvenoj zvezdi? Moguće je!

 Nikola Mirotić u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Bomba u najavi - grčki mediji prenose da je Crvena zvezda poslala ponudu Nikoli Mirotiću! Iskusni španski krilni centar je na pragu rastanka sa Barselonom jer katalonski tim planira da sljedeće sezone drastično smanji budžet. Nuđeno mu je da ostane za duplo manju platu što on nije prihvatio, a sada "Sport 24" tvrdi da mu je Crvena zvezda poslala ponudu. 

Grčki novinari potvrđuju da je za Mirotića zainteresovana Olimpija iz Milana i da je bilo pregovar između dvije strane, ali da još uvijek nema dogovora. Takođe se i Anadolu Efes raspituje za jednog od najboljih poentera evropske košarke, ali ni tu ništa nije blizu dogovora.

Što se tiče Crvene zvezde prema navodima "Sport 24" i njihovog urednika Harisa Stavrua crveno-bijeli su ponudili 2.700.000 evra po sezoni Mirotiću. Ovaj medij ništa ne govori o Monaku, koji se donedavno pominjao kao sigurna sljedeća destinacija iskusnog košarkaša.

Mirotić je rođen u Podgorici, ali je kao jako mlad otišao u mlađe kategorijre Real Madrida. Igrao je za prvi tim "kraljevskog kluba" od 2008. do 2014. godine kada se preselio u NBA. Tu je nastupao za Čikago Bulse, Nju Orleans Pelikanse i Milvoki Bakse prije odlaska u Barselonu 2019. godine.

U sezoni 2021/22 bio je MVP Evrolige, a dva puta je biran u prvi i tri puta u drugi tim Evrolige. MVP španske Endesa lige bio je dva puta, jednom MVP finala španskog prvenstva, dva puta MVP španskog kupa i četiri puta osvajač tog takmičenja. Sa reprezentacijom Španije ima zlato sa Eurobasketa 2015. godine i bronzu sa Olimpijskih igara 2016.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC