• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BARSA TJERA MIROTIĆA, A ZNA SE KO MOŽE DA GA PLATI: Obradović dobija kapitalca, ali postoji jedan problem

Priča se da bi Nikola Mirotić mogao da napusti Barselonu i preseli se u Kneževinu.

 Mirotić dobio ponudu Monaka Izvor: MN PRESS

Barselona je nakon još jedne sezone u kojoj još Šarunas Jasikevičijus, trener sa najvećim budžetom i najboljim timom, nije donio pehar Evrolige odlučila da "steže kaiš". Ocijenili su u Barseloni da je problem u Nikoli Mirotiću, koji je razočarao na fajnal-foru, tako da su mu poručili da pristane na umanjenje plate od 50 odsto ili da traži novu sredinu, a izgleda da se vijesti brzo prenose pošto nije dugo trebalo da otputuju do Monaka.

Grčki mediji prenose da je Mirotić dobio ponudu iz Kneževine i da bi mogao da pojača klub Saše Obradovića. Za sada nema informacija o koliko unosnoj ponudi se radi, ali vjeruje se da je u pitanju približna plata koju Mirotić dobija u Barseloni (5 miliona dolara godišnje).

U međuvremenu su se pojavile informacije da će Monako praviti dva tima - jedan za prvenstvo, a drugi za Evroligu - dok se navodno razmišlja i o odlasku Majka Džejmsa koji je uprkos svim košarkaškim kvalitetima, problematičnog karaktera i svađalački je nastrojen prema trenerima, ali i igračima. Takođe, ima jednu od najvećih plata u Evroligi (2 miliona dolara), a to bi u Monaku radije preusmjerili na Mirotića.

Takođe, spominje se da bi Monako ovog ljeta mogao da se rastane sa Sašom Obradovićem iako ih je odveo do trećeg mjesta u Evroligi (upravo pobjedom nad Barselonom na fajnal-foru), pa tako ne bi ni dočekao Mirotića u klubu. Zamjena za njega mogli bi da budu Paskval, Trinkijeri... Interesantno, Paskval se pominje i kao potencijalni nasljednik Jasikevičijusa u Barseloni.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Sad je šansa za Brata Deliju ...zna se gdje on pripada....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC