• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona pobjesnila na fudbalera, odmah mu pokazali izlaz

Ne želi da igra na mjestu desnog beka i zbog toga je napravio velike probleme Ćaviju.

  Žil Kunde ide iz Barselone Izvor: Profimedia/Felipe Mondino

Francuski fudbaler Žil Kunde napravio je ljetos skandal svom klubu Sevilji tako što je odugovlačio oko prelaska u Čelsi i sve je "sabotirao" kako bi došlo do transfera u Barselonu koja je nudila manje novca. Na kraju je u tome uspio, ali već poslije samo jedne sezone na "Nou Kampu" mogao bi da ode i to nakon što je počeo da ucjenjuje Barselonu, a nikome u klubu ne pada na pamet da trpi takvo ponašanje.

Kunde je bijesan jer je čitave sezone igrao desnog beka, iako je po vokaciji štoper, tako da je uslovio rukovodstvo i trenera Ćavija da tako nešto neće dozvoliti od ljeta. Kada je ispričao ovo - očekivao je da će ga poslušati i umiriti riječima da će se vratiti na mjesto štopera, ali umjesto toga su mu rekli da ako mu se ne sviđa može i da ide.

Nadaju se da bi mogli da dobiju oko 90 miliona evra, što je skoro duplo više nego što su ga ljetos platili, a sigurno će biti na cijeni s obzirom na to da je Barselona imala najbolju odbranu u Evropi ove sezone i da je bio jedan od ključnih igrača na putu ka šampionskoj tituli. Fudbaler koji će na jesen proslaviti 25. rođendan, ove sezone je odigrao 27 mečeva u La Ligi i na njima je upisao gol i tri asistencije.

Barselona je već angažovala Injiga Martineza iz Bilbaoa, koji dolazi kao slobodan agent i pojačaće konkurenciju na mjestu štopera, što je još jedan signal Kundeu da će ostati desni bek, pošto nema nikakvih najava da će doći do prekomponovanja zadnje linije.

Štaviše, ako Kunde ode, tada će Barselona dovesti novog desnog beka i to će po svoj prilici biti Huan Fojt iz Viljareala. Znaju da nije u ovom trenutku bolji od Francuza, ali ucjene preko agenta ne žele da slušaju.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC