• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BARSA HOĆE DA "SKREŠE" PLATE, A RUBIO IM SE NUDI: Čuveni plejmejker hoće da se vrati kući, Šaras će imati drim-tim

Još jedna košarkaška bomba koja bi mogla da pogodi Barselonu.

 Riki Rubio želi u Barselonu Izvor: MN PRESS

Barselona ni treću godinu zaredom nije uspjela da na fajnal-foru dođe do pehara Evrolige uprkos tome što imaju najveći budžet na cijelom "starom kontinentu". Zbog toga iz Španije stižu informacije da će Katalonci drastično smanjiti budžet za narednu sezonu i već su obavijestili Nikolu Mirotića da prihvati upola manju platu ili ide, a istovremeno stižu i skroz drugačije vijesti jer im se otvoreno preporučuje Riki Rubio.

Sjajni španski plejmejker, koji je iz Barselone u NBA otišao još davne 2011. godine, sve više razmatra povratak na Pirineje pošto vjeruje da se polako bliži kraj karijere njegove "preko okeana". Iako ima još dvije godine ugovora sa Klivlendom, već zna gdje želi da nastavi karijeru.

"Počinjem da razmatram povratak...", rekao je Riki Rubio u podkastu "La Sotana" i potom bio još direktniji. "Želim da se vratim kući, u Barselonu, tako sam najbliži svom domu".

"Imam još dvije godine ugovora, možda jednu... Vidjećemo...", kazao je Rubio koji bi mogao da zaradi još oko 12 miliona evra u NBA ligi, ali polako razmišlja da se vraća zbog djece: "Kada moj sin krene u školu, onda neću imati želju da igram u NBA. Moram da se vratim, ne želim da budem odsutan u periodu kada ima šest godina i stiče prijatelje. Pričao sam sa ženom na ovu temu i oboje imamo jasan stav. Tada košarka neće biti prioritet".

Interesantno, Rubio je istakao da je mogućnost i odlazak u Italiju, koja mu se jako sviđa kao zemlja zbog hrane i jezika, odnosno čini se da je njemu dosadila SAD. Rubio inače i dalje ima "samo" 32 godina, a karijeru je počeo 2005. u Huventudu. Igrao je još za Barsu, Minesotu, Jutu, FIniks i Klivlend od 2021.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC