• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDAŠI, DELIJE MOJE... Emotivan oproštaj "Kobre" - samo je jedan igrač odigrao više mečeva za crveno-bijele

Ljubimac navijača Zvezde oprostio se od crveno-bijelih

 Ognjen Dobrić se oprostio od navijača Crvene zvezde Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Dugogodišnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Ognjen Dobrić potpisao je za Virtus i poslije 10 godina na Malom Kalemegdanu promijenio tim. Među crveno-bijele stigao je kao junior, otišao kao iskusan i afirmisani evroligaški igrač, u 29. godini i u punoj košarkaškoj zrelosti. Na rastanku je napisao emotivnu poruku Zvezdi i navijačima:

"Od rođenja mog nije prošlo bez imena tvog… Zvezdaši, Delije moje… Kada dječak ispuni svoj san, to je nemoguće opisati riječima. Želim da vam se zahvalim za bezuslovnu ljubav i podršku koju ste mi pružali ovih sedam godina. Zajedno smo prolazili kroz uspone i padove, pobjede i poraze, lijepe i manje lepe trenutke, ali ljubav koja je obostrana nikad nije izostala. Bila mi je čast da nosim crveno-bijeli dres, da budem dio ovog velikog kluba i da igram pred najboljim navijačima na svijetu. Crvena zvezda će zauvijek ostati u mom srcu!", napisao je Dobrić.

Za sedam godina u prvom timu, Dobrić je osvojio četiri titule ABA lige, šest titula prvaka Srbije, dva puta je bio MVP plej-ofa Superlige, jednom MVP finala ABA lige, četiri puta je osvajao Kup Radivoja Koraća... Za Zvezdu je odigrao 435 utakmica i samo je jedan igrač, kapiten Branko Lazić, odigrao više utakmica za crveno-bijele u istoriji. Ubacio je 3.669 poena u tim mečevima, odigrao 165 utakmica u Evropi i najbolji je strijelac Zvezde u regionalnom takmičenju sa 1.589 poena.

Sljedeće sezone, on će doći u "Pionir" kao rival crveno-bijelima u Evroligi i zvezdaši će sigurno posebno pozdraviti svog ljubimca, kome su dali nadimak "Kninska kobra".

Pogledajte

02:50
Ognjen Dobrić
Izvor: Mondo/Nikola Lalovic
Izvor: Mondo/Nikola Lalovic

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC