• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dovodi poznatog Hrvata!? Oglasio se Ostoja Mijailović: Nama to nije problem, više od ovoga ne mogu da kažem!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik regionalnog šampiona komentarisao je mogućnost da MVP dođe među crno-bijele.

 Partizan zainteresovan za Luku Božića iz Zadra Izvor: MN PRESS

Hrvatski portal "Antena Zadar" objavio je vijest o navodnom interesovanju Partizana za najboljeg košarkaša Zadra i ABA lige, Luku Božića. Tim povodom, kontaktirao je sa predsednikom crno-bijelih, Ostojom Mijailovićem:

"Ako potpišemo Božića ili bilo kog drugog igrača, uvijek obavijestimo javnost. Luka Božić je jako dobar igrač, ali više od toga vam ne mogu reći. Partizanu nije problem da potpiše nekog igrača iz Hrvatske, jer mi smo klub iz regije", rekao je Mijailović za taj portal.

Luka Božić (27 godina, 200 centimetara) bio je najbolji igrač ABA lige prošle sezone i osvajač titule prvaka Hrvatske sa svojim timom. U regionalnom takmičenju prosječno je postizao po 22 poena i uz to bio najbolji skakač. Na taj način, još jednom je pokazao kvalitet, koji je demonstrirao i u prvoj epizodi u Zadru, od 2017. do 2019, poslije koje je otišao u Budućnost, pa u Široki, iz kojeg se vratio prošlog ljeta.

Božić igra na poziciji krila, a početkom godine je odbio da se odazove pozivu tadašnjeg selektora Hrvatske Aleksandra Petrovića, jer ga je naknadno uvrstio na spisak "A" tima. Taj momenat nije mu pokvario koncentraciju, već je odigrao čitav ligaški dio regionalne sezone na visokom nivou i pretpostavka je da su zbog toga počele glasine da bi mogao da se preseli u Beograd i Srbiju. Ipak, navijačima Partizana trenutno je fokus na iščekivanje dolaska Nikole Mirotića, koji se iščekuje praktično svakog dana, kao i njegov zvanični raskid sa Barselonom.

Partizan je u aktuelnom "prelaznom roku" produžio saradnju sa prošlosezonskim liderima Kevinom Panterom, Zekom Ledejom, ostali su i provjereni šuter Džejms Naneli, kao i borbeni Aleksa Avramović, a u utorak je ugovor produžio i rezervni centar Balša Koprivica. Od novajlija su došli Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, dok su klub iz Humske napustili Dante Egzum (Dalas Maveriks), Matijas Lesor, Janis Papapetru (Panatinaikos) i Jam Madar (Fenerbahče).

Pogledajte

01:27
ostoja mijailović
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC