• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN KRENUO I PO MILJENIKA GROBARA! Crno-bijeli završavaju Mirotića, zvali i Veselog

Partizan želi da ovog ljeta napravi tim koji može da se bori za najviše domete u Evroligi, pa su tako poslije gotovo sigurnog angažovanja Nikole Mirotića krenuli i po Jana Veselog.

 Jan Veseli na meti Partizana Izvor: MN PRESS

Partizan je ovog ljeta uspio da zadrži Kevina Pantera i Zeka Ledeja, pridodao im je Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, a dok se priča da "završavaju" transfere Nikole Mirotića, Nika Kalatesa i Korija Higinsa stiže još jedna senzacionalna vijest. U crno-bele redove mogao bi da se vrati i Jan Veseli, ljubimac Grobara.

Želja trenera Željka Obradovića i rukovodstva kluba je da upravo Veseli bude "šlag na torti", ali to neće biti lako, prenosi "Kurir". Aktuelni igrač Barselone ima ugovor na još dvije godine, a uprkos tome što se pričalo o "kresanju budžeta" u Barseloni, Veseli se nije spominjao kao igrač koji je prekobrojan. Štaviše, novi trener Rože Grimau ga je imao u planovima, ali pitanje je da li se oni mijenjaju poslije dolaska Vilija Ernangomeza. Uz to, Veselom je agent Miško Ražnatović, a prije nekoliko dana crno-bijeli su saopštili da sa njim više neće sarađivati zbog "slučaja Jan Madar".

Podsjetimo, nedavno je i sportski direktor Zoran Savić izjavio da Partizan traži plejmejkera, krilnog centra i centra i da gledaju ka Amerikancima, tako da se Čeh ne bi uklopio u taj profil, međutim dobro je poznato da je prelazni rok "živa stvar" i da su uvijek moguće promjene u posljednji čas.

"Da li bih volio da se vratim? Ovo je jedna od destinacija gdje bih, naravno tu je i Fenerbahče gdje sam proveo osam godina. Ali, Partizan će uvijek kod mene imati mjesta i to je ljubav od početka. Ja sam stvarno počeo ovdje da se bavim vrhunskom košarkom kod Duleta, sada sa Željkom u Partizanu sve je moguće, ali ne obećavam", rekao je prije nekoliko mjeseci Veseli i time oduševio navijače crno-bijelih.

Podsjetimo, Veseli je stigao u Partizan još kao 18-godišnjak i nije mu trebalo dugo da kupi navijače. Blistao je u tri sezone i osvojio devet trofeja, a sa crno-bijelima je igrao i na fajnal-foru 2010. godine prije nego što će otići u NBA. Nastupao je još za Vašington, Denver, Fenerbahče i sada Barselonu sa kojom ima ugovor do 2025.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:40
Jan Veseli izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

(MONDO/Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC