• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno kad Partizan i Zvezda igraju u Evroligi: Isplivao raspored koji su krili - odmah spektakularan derbi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan će biti domaćin Zvezdi u prvom meču beogradskih timova.

 Partizan i Crvena zvezda igraju u 5. kolu Evrolige Izvor: MN PRESS

Iako je najavljeno da će Evroliga u utorak objaviti kompletan rasproed za ligaški dio sezone, informacije "cure" u javnost i dan ranije. Sudeći po njima,. već se zna ono što najviše zanima sve košarkaške fanatike na ovim prostorima - kada će Partizan i Crvena zvezda igrati derbi na međunarodnoj sceni. Prvi susret biće na programu već u 5. kolu takmičenja!

Portal "Telesport" navodi da će crno-bijeli 26. oktobra biti domaćini crveno-bijelima, u hali koju će za narednu evroligašku sezonu koristiti oba tima. Takođe, otkriveno je i da će Partizan u 1. kolu gostovati Makabiju, dok će crveno-bijeli na otvaranju dočekati Asvel. Kao što smo već rekli, Crvena zvezda će taj meč igrati u Beogradskoj areni, pošto joj slijedi selidba nakon nekoliko godina igranja u hali "Aleksandar nikolić".

Navodno, već u prvom kolu će čitava Evropa moći da gleda jedan od najbitnijih mečeva u čitavoj sezoni. Kako su prenijeli grčki mediji, žrijebom je odlučeno da Panatinaikos i Olimpijakos odigraju meč u uvodnoj rundi sezone, a taj okršaj izazvaće mnogo pažnje širom svijeta. tokom prethodnih nedjelja PAO je pravio tim za titulu, dok je ekipa iz Pireja nakon finala iz prošle sezone ostala bez iskusnog Kostasa Slukasa koji je prešao upravo na drugi kraj grada!

Nova sezona Evrolige počinje 5. oktobra, a regularni dio se završava 12. aprila 2024. godine. Nakon toga će se igrati plej-in turnir, što je novina u odnosu na prethodne sezone, zatim četvrtfinale po istom modelu kao i do sada, a na kraju i F4 na kojem će se odlučivati novi šampion Evrope.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:25
Proslava Partizana Željko Obradović
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC