• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirotić ima samo dvije opcije - jedna je Srbija, drugu ne želi NI SLUČAJNO!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji NBA as Nikola Mirotić, bivši igrač Reala i uskoro bivši košarkaš Barselone trenutno je najbliži Beogradu?!

 gdje će mirotić nastaviti karijeru Izvor: Profimedia

Čitava Evropa tokom cijelog ljeta "brine" gdje će karijeru nastaviti Nikola Mirotić, a španski košarkaš crnogorskog porekla još nije donio odluku o tome. Tokom prethodnih nedjelja pominjane su razne destinacije, ali izgleda da je knjiga spala na dva slova! Dobro obaviješteni "Eurohoops" tvrdi da Mirotić ima samo dvije opcije - ostanak u Barseloni koji mu se uopšte ne sviđa kao ideja i dolazak u Srbiju, gde bi mogao da pojača Partizan ili Crvenu zvezdu!

Po rečima novinara ovog uticajnog portala, iz trke za potpis Nikole Mirotića povukli su se svi ostali kandidati! Olimpijakos, Panatinaikos, Olimpija iz Milana i Monako odustali su od dogovora sa iskusnim košarkašem jer se odužio njegov rastanak sa Barselonom. U Španiji još nije pronađen adekvatan model za raskid saradnje, a pošto klubovi više ne žele da ga čekaju sada se i ostanak u klubu pojavio kao opcija. Ipak, jasno je da Mirotić to ne bi želio - on se već oprostio od kluba koji bi mu bio dužan ogroman novac ako bi nastavili saradnju.

Sa druge strane, i Barselona je spremna da novac koji "uštedi" raskidom saradnje potroši na nekoj drugoj strani, izgradnjom tima koji bi bio konkurentan u Evroligi. Zbog toga su kao potencijalne destinacije za Nikolu Mirotića u ovom trenutku ostale samo dvije strane Beograda!

Navodno, Partizan i Crvena zvezda su jedini timovi koji trenutno žele da pregovaraju sa nekadašnjim reprezentativcem Španije. Crvena zvezda je bila među prvim zainteresovanim klubovima kada se saznalo za njegov razlaz sa Barselonom, dok se Partizan na kraju uključio u trku i pokušao da iskoristi nekoliko jakih aduta - Željka Obradovića i čovjeka koji je košarkaški "stvorio" Mirotića.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Sad je pravi momenat da zaigraš pred braćom u punom Pioniru ...❤️🤍❤️🤍🏀🏆

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC