• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astronomska ponuda za Nikolu Mirotića! Biće čudo ako ne prihvati, milioni su u igri!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Mirotić je dobio ozbiljnu ponudu iz Grčke i čini se da je ipak najbliži dresu Panatinaikosa.

 Nikola Mirotić dobio astronomsku ponudu Panatinaikosa Izvor: Profimedia

Saga oko transfera Nikole Mirotića ne jenjava. Nedeljama se već čeka da Mirotić raskine ugovor sa Barselonom, spominje se da će Katalonci pristati da mu isplate 75 odsto ostatka ugovora, a nakon toga će izabrati novu sredinu. U prvi mah se činilo da će otići u Olimpijakos, pa su se spominjali Monako, Crvena zvezda, Partizan i Olimpija Milano, sa kojom je navodno postigao dogovor oko ugovora.

Ipak, prema pisanju grčkih medija - sada je na Mirotićevu adresu stigla "mamutska ponuda" Panatinaikosa. Dobro je poznato da je predsednik kluba Dimitris Janakopulos agresivno krenuo u projekat "dizanja palog velikana" dovođenjem trofejnog trenera Ergina Atamana, kao i skupocenih pojačanja u vidu Matijasa Lesora, Luke Vildoze i Kostasa Slukasa. Iako su za njihove plate izdvojili veliki novac, izgleda da ga je nekako u budžetu ostalo sasvim dovoljno i za buduće finansiranje jednog od najboljih evropskih košarkaša.

Katalonski "Sport" piše da je Mirotiću ponuđena plata od čak osam miliona evra za dve sezone, odnosno četiri miliona evra neto godišnje. Jasno je da će to biti teško odbiti: "Igrač nastavlja da sluša ponude, a jedna od najvažnijih je stigla iz Atine, gde je protekle sedmice pregovarao sa Olimpijakosom. Ali, ti pregovori nisu urodili plodom i propali su. Tim koji je ušao u bitku za potpis igrača je Panatinaikos, koji je uzdrmao tržište posle nekoliko teških godina", navodi katalonski list.

Podsetimo, prethodno su Grci lansirali informaciju da je Crvena zvezda poslala "mitsku ponudu" za Mirotića, da je isti košarkaš odbio Olimpijakos, a spominje se i da je Olimpija Milano najbliža potpisu. Za to vreme, Nikola Mirotić ne potpiruje vatru nego se oglasio na Instagramu kako sa bakom čisti boraniju.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Mirotica vise ne zanima novac.. trazi nove izazove. Partizan je mozda bas taj.. inace odlican igrac,i jos veci covek.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC