• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi intervju Željkovog NBA pojačanja - progovorio i o srpskim korijenima

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Frenk Kaminski otkrio je da je prvo pozvao Bogdana Bogdanovića prije dolaska u Partizan.

 Frenk Kaminski zvao Bogdanovića prije dolaska u Partizan Izvor: Profimedia

Frenk Kaminski (30) novi je košarkaš Partizana. Nekadašnji deveti pik sa NBA drafta i član četiri tima iz najjače košarkaške lige na svetu potpisao je jednogodišnji ugovor sa crno-bijelima. Nosiće broj 44 isti broj koji je povučen iz upotrebe na univerzitetu u Viskonsinu koji je on pohađao.

Dao je i prvu izjavu poslije dolaska u Beograd. "Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Znam da dolazim u klub bogate istorije koji ima misiju da osvaja trofeje. Veoma sam srećan zbog prilike da igram velike mečeve. Podšrka navijača koju ovaj klub ima je luda i jedva čekam da zaigram pred njima", rekao je Kaminski za zvanični sajt kluba.

On sa majčine strane ima i srpske korijene. "Moja porodica je još uvijek bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoisu i Srpskom nacionalnom federacijom u Sjedinjenim Državama koja svake godine organizuje veliki košarkaški turnir. I ja sam nekada bio uključen u to."

Igrao je za Šarlot, Finiks, Atlantu i Hjuston, a upravo je u Hoksima bio saigrač sa Bogdanom Bogdanovićem. "Bilo je sjajno igrati sa njim. On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj. Njega sam prvog pozvao kada se pojavila mogućnost da pređem u Partizan. On je rekao mnogo lijepih stvari o klubu i gradu, što mi je pomoglo da donesem odluku o potpisivanju ugovora."

Na kraju se obratio navijačima. "Želim da navijači znaju da dolazim da se takmičim i pobjeđujem. Svi mi govore da Partizan ima najbolje navijače na svijetu i da su ludi za košarkom. Ne mogu da dočekam da zaigram pred njima", zaključio je Kaminski.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC