• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pritisak u reprezentaciji? Igram iz ljubavi! Nikola došao iz NBA da pomogne Srbiji - njegove riječi odzvanjaju iz Manile

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jović je pred prvi meč na Svjetskom prvenstvu pričao o reprezentaciji, Kini, očekvanjima...

 Nikola Jović o početku Mundobasketa 2023 Izvor: MN PRESS

Srbija u subotu započinje učešće na Svjetskom prvenstvu u košarci. Prvi rival ekipi Svetislava Pešića biće selekcija Kine, koju sa klupe vodi bivši selektor Aleksandar Đorđević. U nedavnom prijateljskom meču srpski tim ubjedljivo je slavio i nadaju se svi da će to da se ponovi i na zvaničnom meču, potvrđuje to i Nikola Jović.

Mladi srpski košarkaš je u junu napunio 20 godina i ne može da dočeka meč.

"Jedva čekam da počnemo. Svi su zadovoljni, srećni, pozitivni, nadamo se dobrim rezultatima. Igrali smo nedavno protiv Kine, nadamo se sličnom ishodu i da ćemo pobijediti. Odradili smo skauting, treneri su uradili dobar posao, na nama je da se pokažemo na terenu", rekao je Jović.

Nikola igra za Majami i iz NBA lige je došao da pomogne Srbiji na Mundobasketu. Novinari su ga pitali da li osjeća dodatni pritisak kada nosi dres sa grbom nacionalnog tima.

"Ne osjećam taj pritisak. Ovaj sport igram iz ljubavi, volim da se takmičim, takav sam. Došao sam ovdje zbog toga, da pomognem timu i da se pokažemo u što boljem svjetlu i da probamo da dobijemo što više utakmica", jasan je Jović.

Poslije meča sa Kinom (14 časova po našem vremenu) slijede utakmice sa Portorikom 28. avgusta (14h) i Južnog Sudana 30. avgusta od 10 sati. Dvije prvoplasirane selekcije prolaze dalje i onda slijedi ukrštanje sa grupom u kojom su Dominikanska Republika, Italija, Filipini i Angola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC