• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantera dočekalo "neprijatno" iznenađenje u Beogradu! Odmah se požalio: Čovječe, šta je ovo!?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kevin Panter je stigao u duksu sa kapuljačom u Beograd i ostao je u šoku kakve su temperature u glavnom gradu Srbije.

 Kevin Panter stigao u Beograd iznenadila ga vrućina Izvor: YouTube/KK Partizan/screenshot

Američki košarkaš Kevin Panter stigao je u nedjelju u Beograd zajedno sa još saigračima Zekom Ledejom, Frenkom Kaminskim i Pi Džej Doužerom i odmah će se priključiti crno-bijelima na pripremama. Kapitenu će ovo biti treća sezona u Partizanu pošto je produžio ugovor uprkos interesovanju evropskih velikana, a po slijetanju na aerodrom "Nikola Tesla" dočekalo ga je i jedno neprijatno iznenađenje.

Kevin Panter, kao i ostali košarkaši koji su stigli iz SAD, došli su u toploj garderobi i pomalo ih je iznenadio tropski talas u Srbiji. Već po sletanju mogli su da vide da je u Beogradu već danima temperatura iznad 35 stepeni Celzijusa, a koliki je to bio šok za organizam najbolje govori Panterovo "kukanje" na Tviteru.

"Čovječe, skuvao sam se...", napisao je Panter nedugo po slijetanju u Beograd, da bi očigledno poslije "neprospavane" noći zbog vrućina i takozvanog "džetlega" zbog razlike u vremenskim zonama dodao: "Tijelo ne zna šta se događa".

Evidentno je da će Panteru biti potrebno malo vremena da se aklimatizuje na vremenske prilike u Srbiji pošto ga za vrijeme boravka u SAD nisu mučile ovakve vrućine. Dobra vijest za njega je što se od srijede očekuju niže temperature i više neće morati da brine zbog tropskih temperatura, ali će i dalje biti toplije nego što je navikao u Americi gdje je odmarao poslije više nego uspešne sezone sa Partizanom.

"Osjećam se kao kod kuće ovdje. Ovo je prvi put da igram za nekoga tri sezone, osjećam se kao kod kuće. Umoran sam od puta i vjerujem da će ovo biti dobra godina, samo da svi ostanemo zdravi i biće dobra sezona", kazao je Panter po dolasku u Beograd za zvanični sajt crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC