• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Svetislav Pešić izjave Italija uživo
 Svetislav Pešić izjave Italija uživo

NIJE OVO TAKO STRAŠNO! Pešić se javio poslije poraza od Italije: Slejdeći meč kao finale, tu nam treba Bogdan!

Selektor Svetislav Pešić je poslije utakmice sa Italijom i poraza svog tima istakao da Srbija sada mora da se okrene narednom meču.

 Svetislav Pešić izjave Italija uživo Izvor: FIBA MEdia/Youtube

Srbija je na startu druge grupne faze Svjetskog prvenstva u meču sa Italijom upisala novi poraz od rivala koji ne prestaje da nas muči. Prokockali su naši košarkaši ovoga puta 16 poena prednosti i Italijani su istrajali i na kraju sasvim zasluženo ostali u igri za prolazak u nokaut fazu takmičenja. 

12:31

Kraj konferencije

Selektor Svetislav Pešić je završio konferenciju za medije. 

12:29

Bogdan preuzeo odgovornost, šta kaže Pešić

"Šta ja sad tu mogu da kažem ako to nisam čuo? Znate Bogdana, da je on emotivan i da on oseća jednu veliku odgovornost ne samo jer je kapiten nego jer je i naš najbolji igrač. Sigurno da je hteo najbolje. On je iskusan igrač, naučiće iz ovoga kako da rešava drugačije situacije na terenu. To je sada prošlost. Bogdan mora da zaboravi ovo i da se okrene sledećoj utakmici. Mi njega trebamo za ovo što nam se sad sprema. "

12:27

Jovićeva povreda?

ZA sada je dobro, ali kada su mišići zagrejani udarci mogu da se istrpe. VIdećemo kako izgleda to sutra, pa će biti pod terapijama koliko je potrebno. Dobio je stvarno jak udarac, udarac koji takve iskusne ekipe znaju da iskoriste. Namazani su svim farbama, bojama, mi smo nekad malo naivni. Ne kažem da treba mi da udarimo, ali moramo bolje u odbrani. Malo smo ušli u krizu sa faulovima sa Jovićem i Milutinovom, to nas je maloporemetilo."

12:25

Pešić

"Naravno da je utakmica protiv Italije bila važna zbog nas iz puno razloga, ali najviše jer možemo da sami odlučujemo svoju sudbinu. Izgubili smo dva razlike što nije tako strašno, ali strašno je što nismo iskoristili taj momentum. Znamo zašto je teško igrati protiv Italije, ali sada nas očekuje poslednja utakmica u grupi i ona određuje našu sudbinu na SP. Dobra je situacija da imamo vremena za razliku od utakmice kad nismo imali ni 24 sata da se pripremimo. Sada imamo preko 48 sati da se oporavimo. Ttreba da uđemo u utakmicu sa Dominikanom kao da je finale SP ovde."

12:23

Dobrić o povratku Italije

"Simanić je sada dobro, biće dobro. Italija je bila fokusiranija od nas. Imali smo momentum, ali nismo nastavili tako. Nismo nastavili da igramo kao u prvom delu treće četvrtine. Bili su jači, pametniji i koristili su kvalitet da iskoriste naše greške. Nismo imali dovoljno energije na kraju i izgubili smo."

12:21

Pešić!

"Znali smo da ćemo igrati težak meć protiv sjajnog tima poput Italije. Nismo kontrolisali našu igru, pogotovo u momentu kada smo imali dobar rezultat i imali smo dobar ritam utakmice, ali u svakom sliučaju. Kao i uvek hteli smo pobedu, ali moramo pobediti poslednju utakmicu protiv Dominikane. Imažćemo dovojno vremena. Igramo meč za dva dana. Dovoljno vremena da se regenerišemo psihički i fizički i da se pripremimo "

12:20

Dobrić

"Znali smo da će biti teška utakmica. Imali smo dobre momente u utakmice pogotovo u trećoj četvrtini. Izgubili smo momentum. Toliko smo grešili u drugom poluvremenu, pravili smo glupe greške u napadu i odbrani."

12:18

Kreće konferencija!

Tu su selektor i Ognjen Dobrić!

12:10

Sada čekamo selektora

Ispustili smo 16 poena prednosti koliko smo imali pred kraj treće četvrtine i sada smo sebi iskomplikovali sve. Prvo čekamo rezultat meča Dominikanska Republika Portoriko, a onda i poslednji meč grupe sa Dominikancima za dva dana. 

11:59

Opet ista priča...

Utakmica je gotova, a Srbija je ponovo poražena od Italije! 

UKRATKO

  • Srbija ponovo poraena od Italije!
  • Sada čekamo selektora!
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Ako igrač u toku prvenstva može na operaciju bubrega, može i slektor dobiti OTKAZ

Najnovije