• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE VJERUJEM U TO, IZGLEDA VJEŠTAČKI! Đurović otkrio trik selektora Njemačke: Tu su ovi naši mangupi...

Autor Dragan Šutvić

Slavni srpski trener Vlade Đurović ne vjeruje da je selektor Njemačke tek poslije pobjede nad Amerikom saznao sa kim igra u finalu Svjetskog prvenstva.

 vlade đurović pred finale mundobasketa srbija njemačka  Izvor: RTS/YouTube/FIBA Media/Screenshot

Navikli smo da je iskusni košarkaški trener Vlade Đurović poslovično pesimista, ali pred finale Svjetskog prvenstva između Srbije i Njemačke vjeruje u tim Svetislava Pešića i siguran je da će srpska reprezentacija makar poslije "produžetka" uspjeti da dođe do zlatne medalje. Razlog zbog kog to vjeruje je sjajna hemija u ekipi, ali upozorava da su Nijemci veoma opasni i uporni, kao i da ne treba nasjedati na trikove njihovog selektora Gordona Herberta.

"Ja to ne vjerujem... Izgleda vještački, ma kako ne gledaju, ako nisu oni - gledala su njegova tri skauta. Beiejžili su sve i svakog igrača pojedinačno. Zna da će biti teško i njima i nama", kazao je Vlade Đurović gostujući na Radio televiziji Srbije (RTS) uoči početka utakmice u Manili.

"Oni su uporna nacija, ne znam da li je Šreder zaista Nijemac, ali su svi dosadni koliko su uporni. Da mi sada igramo sa Litvanijom, Francuskom, Španijom, Letonijom... Ma sa svima je teško kada se igra finale Svjetskog prvenstva, to je zaista veliki ulog na stolu. Svi smo mi prezadovoljni i oduševljeni ovim rezultatom, ali mi kakvi smo, ja vam kažem to je euforija, mi ćemo da budemo na balkonu, a ako izgubimo ovi što su gledali u kafićima, znam šta će da kažu, šta je ovo. Nije loš ni produžetak jer imamo momke koji mogu da se nose sa time", naglasio je iskusni trener.

Dok se bliži početak utakmice, Đurović posebno vjeruje najiskusnije igrače. "Ali, tu je ovaj naš mangup Bogdanović, stariji Jović, Gudurić, oni mogu da se nose sa time... Možda jedino ne može mali Jović. Isto tako, ne možemo da idemo na to da igramo sa velikim brojem poena. Mi možemo da damo 100, ali ne treba da jurimo. Niko ne igra bolju odbranu od nas. Ne smije Obst da se pušta kao Fontekio, Spisu ili Obst", zaključio je trener.

"Ja bih volio da pobijedimo, a ako ne može odmah, možemo i produžetak".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC