• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica zbog Tea dolazi u Zvezdu! Nemanja ima veliku želju pred kraj karijere

Autor Dragan Šutvić

Iskusni srpski košarkaš mogao bi u dresu Crvene zvezde da završi karijeru.

 nemanja bjelica želi da igra sa milošem teodosićem u istoj ekipi  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Neočekivana vijest u evropskoj košarci - Nemanja Bjelica nije u planovima Fenerbahčea, pa će se priključiti pripremama Crvene zvezde i vjerovatno potpisati ugovor sa srpskim klubom. Tako će Bijeli nakon 13 godina ponovo obući crveno-bijeli dres koji je već nosio na početku karijere, ali ovog puta u potpuno drugačijoj ulozi - dolazi da bude jedan od najiskusnijih u timu, ali i da ispuni jednu od svojih želja!

Nekadašnji košarkaš Baskonije, Fenerbahčea, Minesotee, Sakramenta, Majamija i Golden Stejta - sa kojim je bio NBA šampion, po prvi put će imati priliku da na klupskom nivou zaigra sa Milošem Teodosićem. Njih dvojica se nisu sreli u srpskoj košarci, zatim su u Evropi i NBA ligi bili samo rivale, a ne i saigrači, dok su u reprezentaciji Srbije godinama sačinjavali fantastičan tandem. I mogli bi to ponovo da rade, na samom zalasku svojih karijera!

"Neostvarena želja mi je da igram sa Krletom i sa Teom u jednoj istoj ekipi, a da to nije reprezentacija. Pošto se Krle, nažalost, penzionisao, volio bih onda da igram sa Teom u istoj ekipi", rekao je jednom prilikom Nemanja Bjelica. Po svemu sudeći, ta želja će se iskusnom krilnom centru ostvariti jer je blizu njegov povratak u Crvenu zvezdu.

Crveno-bijeli su ovog leta već angažovali Miloša Teodosića koji je nakon nekoliko godina spekulacija konačno potpisao ugovor sa srpskim klubom, kako bi ostvari svoj davni san. On je od malih nogu navijač crveno-bijelih, ali će tek u finišu impresivne karijere prvi put imati šansu da zaigra za Zvezdu.

Pored Teodosića, Crvena zvezda je ovog ljeta angažovala Šabaza Nejpira, Jaga Mateuša dos Santosa, Rokasa Gedraitisa, Dejana Davidovca, Adama Hangu, Džoela Bolomboja, Marka Simonovića i Majka Tobija. Pojedini košarkaši još se nisu priključili ekipi koja je već odigrala pripremni turnir u Italiji jer su imali obaveze na Mundobasketu:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC