• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miško objavio sliku: Bjelica potpisao za Zvezdu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nemanja Bjelica se vratio u Zvezdu!

 Zvanično - Nemanja Bilbija potpisao za KK Crvena zvezda Izvor: Instagram/misko4raznatovic

Nemanja Bjelica (35) se vratio kući, u Crvenu zvezdu Meridianbet! Iskusni krilni centar potpisao je za crveno-bijele u prostorijama agencije Beobasket u Beogradu, a to je potvrdio njegov menadžer, Miško Ražnatović. "Potpuno iznenadna posjeta kancelariji", napisao je Miško i tako indirektno potvrdio da je "Beli" ponovo košarkaš Zvezde.

NBA šampion sa Golden Stejt Voriorsima, nekadašnji MVP Evrolige i osvajač velikih medalja sa reprezentacijom stigao je u Zvezdu, iz koje je otišao kao veliki talenat sada davne 2010. godine. Na Malom Kalemegdanu je stasavao pod vođstvom Svetislava Karija Pešića i Aca Petrovića, a potom je sa velikim uspjehom igrao za Baskoniju, pod vođstvom sadašnjeg trenera Zvezde, Duška Ivanovića.

Potom je 2013. godine na poziv Željka Obradovića Bjelica otišao u Fenerbahče i tamo je podigao svoj nivo igre do titule MVP-a Evrolige, koju je 2015. ponio u NBA ligu. U Americi je igrao tri godine za Minesotu i učestvovao u istorijskom povratku "vukova" u plej-of, potom se 2018. umalo vratio u Evropu kada je stigao poziv Vlade Divca da se preseli u Sakramento, u kojem je proveo takođe tri godine. U toku 2021. kratko je igrao za Majami, a sezonu 2021/22 proveo je u Golden Stejt Voriorsima, sa kojima je napravio najveći uspjeh u karijeri i osvojio NBA titulu.

Prošlog ljeta Bjelica se vratio u Evropu, ponovo obukao dres Fenerbahčea, ali je ta epizoda bila neuspješna za obje strane, jer Nemanja nije uspio da se oporavi od povrede lista koja mu je stvara ogromne probleme i mjesecima ga odvojila od parketa. Ovog ljeta, po svemu sudeći, on je spreman da ponovo radi, a u dresu Zvezde će pokazati da li je i dalje u stanju da igra na visokom nivou. Ako jeste, biće ogromno pojačanje za crveno-bijele.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC