• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Nemanja Bjelica potpisao za Crvenu zvezdu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Proslavljeni srpski košarkaš nakon 13 godina vraća se u redove Crvene zvezde.

 Nemanja Bjelica potpisao za Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama da će njen dres ponovo obući proslavljeni srpski košarkaš, nekadašnji MVP Evrolige i NBA šampion - Nemanja Bjelica (35)! Iskusni krilni centar vraća se u srpsku košarku nakon jedne sezone u Fenerbahčeu, ali u njoj nije mnogo igrao zbog povrede koja ga je hronično mučila.

Odigrao je samo nekoliko utakmica u Evroligi za turski klub, pa je tokom ljeta došlo do prekida saradnje - nakon što je tim iz Istanbula odlučio da na srpskog košarkaša ne računa za predstojeću sezonu. Tada se ukazala prilika da reaguju crveno-bijeli, ali i da Nemanja Bjelica ispuni jednu od svojih davnih želja. Osim toga što se vraća u tim u kojem je eksplodirao na početku karijere imaće priliku i da po prvi put na klupskom nivou igra sa Milošem Teodosićem, što mu je velika želja.

Da će do saradnje srpskog kluba i Nemanje Bjelice doći postalo je jasno u ponedjeljak uveče, kada je zajedničku fotografiju sa igračem okačio jedan od najuticajnijih evropskih agenata Miško Ražnatović.

Podsjećamo, Nemanja Bjelica je od 2008. do 2010. godine nosio dres Crvene zvezde, nakon što je u Srbiju stigao iz malo poznatog austrijskog kluba. Tada je sarađivao sa aktuelnim selektorom Srbije Svetislavom Pešićem, a sada će imati priliku da radi sa Duškom Ivanovićem, koji ga je upravo iz Zvezde odveo u Baskoniju. Ređali su se zatim Fenerbahče, Minesota, Sakramento, Majami i Golden Stejt, u kojem je ostvario najveći uspjeh u karijeri i osvojio NBA ligu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC