• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dušan Alimpijević u klinču sa protivničkim trenerom: Razdvajali ih poslije utakmice! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Buran kraj meča Darušafaka - Bešiktaš, na otvaranju prvenstva Turske.

 Dušan Alimpijević u klinču sa protivničkim trenerom: Razdvajali ih poslije utakmice! (VIDEO) Izvor: Twitter/NeoRock06

Srpski trener Dušan Alimpijević umalo je ušao u fizički sukob sa trenerom Darušafake Jakupom Sekizkokom. Nakon što je Bešiktaš, koji vodi bivši trener Crvene zvezde, doživio poraz trojkom u posljednjoj sekundi, sudije su provjeravale da li je trojka regularna i u tom trenutku je nastao haos.

Kamera je pokazala raspravu turskog i srpskog trenera u kojem su očigledno razmjenjivane psovke, a nakon što su Alimpijevića sklonili iz gužve, našao je način da priđe turskom kolegi i da se još jednom "objasni" sa njim. Tenzija je bila velika, malo je nedostajalo da izbije tuča, ali je na kraju ipak sve smireno bez fizičkog sukoba.

Bila je to utakmica prvog kola turskog prvenstva, u kojem je Alimpijević ovog ljeta promijenio tim. Prethodne tri godine je sa velikim uspjehom predvodio Bursaspor, u tom timu postao i najbolji trener Evrokupa i senzacionalni finalista tog takmičenja, a u Bešiktašu ga čeka veliki posao, jer se tim prošle sezone borio za opstanak praktično do kraja.

"Rekao sam saradnicima da želim da počnemo novu priču ispočetka - sa novim igračima, sa novom filozofijom, novom organizacijom, novim pristupom, novom energijom... Zato sam za ekipu odabrao 14 ratnika i sigurno je da će biti loših i dobrih dana, uspona i padova, a te stvari su normalne. Sezona je veoma duga, a želio sam tim koji nikad ne odustaje. Borićemo se na terenu do posljednje sekunde, skakaćemo za svaku loptu i nećemo klonuti ako nešto krene loše. Na kraju sezone, ljudi će vidjeti šta smo uradili", rekao je Alimpijević u najavi sezone za Eurohups.

Plejmejker njegovog tima je poznati Amerikanac sa crnogorskim pasošem Derik Nidam (32), iz evroligaša Asvela stigao je bek Džona Metjuz (25), iz Strazbura je stiglo američko krilo Met Mičel (24), "četvorka" je takođe Amerikanac Lejton Hemonds (29), dok je centar Anhel Delgado (28). Među domaćim igračima, član Bešiktaša je član šampionskog Fenerbahčea Željka Obradovića, Egehan Arna (26).

Pogledajte navedenu situaciju nakon burne završnice utakmice:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC