• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić stigao u Ameriku, pa odmah napravio šou! Smijao se bez prestanka, a NBA liga oduševljena! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić impresionirao je Amerikance jer se dobro zabavljao pred kamerama.

 Nikola Jokić stigao u Ameriku Izvor: Twitter/NBA/printscreen

Najbolji košarkaš na svijetu Nikola Jokić stigao je u SAD gdje će početi pripreme za novu NBA sezonu i odbranu titule, a nakon što je odgovorio na pitanje koje zanima sve u Srbiji imao je i prve obaveze u dresu svog tima. Ovog puta to nije bilo na parketu gdje Nikola dominira već pred kamerama - gdje, takođe, dominira! U sklopu "Medija deja" koji ima svaki tim u ligi srpski centar morao je da daje izjave, fotografiše se i pozira, što je iskoristio da se dobro zabavi.

Zbog svog nadimka "Džoker" vadio je kartu iz dresa i pokazivao je kameri, bio veoma neozbiljan dok je davao izjavu, pokušavao da asistira laktom u stilu Džejsona "Bijele čokolade" Vilijamsa, vrtio loptu na prstu i gotovo sve to radio uz mnogo smijeha. Bilo je toliko zanimljivo da je NBA napravila kratak video zapis samo o njegovom ponašanju i podijelila ga na društvenim mrežama.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, ekipa Denvera je u prethodnoj sezoni po prvi put osvojiola NBA ligu i to baš predvođena Jokićem koji je imao monstruozne partije tokom čitave godine. Iako je bio najbolji igrač lige i prije plej-ofa, nagrada je dodijeljena Džoelu Embidu koji je praktično "iskukao" takvo priznanje.

Ipak, u doigravanju se vidjelo ko je stvarno bolji - Jokić je uz pomoć Džamala Mareja čistio rivale na putu do titule, a zatim osvojio i šampionski prsten i MVP nagradu u velikom finalu protiv Majamija. Ovo prestižno priznanje samo je nadgradnja na dvije MVP titule u ligaškom dijelu koje je Jokić osvojio u prethodnim sezonama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC