• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan zove Makabi u Srbiju! Spremni smo da vam obezbijedimo halu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović uputio je pismo u svoje i ime kluba Makabiju i predsjedniku ovog kluba Simonu Mizrahiju povodom teških vremena za Izrael.

 Partizan nudi Makabiju da igra u Beogradu Izvor: MN PRESS

KK Partizan je posljednji inostrani klub koji je stigao da gostuje u Izraelu pre nego što je počeo rat između Hamasa i vojske Izraela, a sada su crno-bijeli svojim rivalima ponudili veliku pomoć! Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se otvorenim pismom. 

On je naveo da izražava saučešće izraelskom narodu, a da je Srbija spremna da bude privremeni dom "Ponosa Izraela" dok se situacija ne smiri. Istaknuto je da bi crno-bijeli pronašli halu, smještaj i sve potrebno da se Makabi preseli u mirnije krajeve dok rat ne prođe. Saopštenje prenosimo u cjelosti. 

"Poštovani gospodine Mizrahi, dragi prijatelji KK Partizan i Srbije u ovim tužnim trenucima, u ime KK Partizan Mozzart Bet želim da izrazim najdublje saučešće vama i vašem narodu. Tokom teških momenata, želim da poručim kako Makabi u Srbiji ima iskrenog prijatelja koji je spreman da mu ponudi novi privremeni dom uz iskrenu dobrodošlicu u Beogradu. Uprkos svim dešavanjima, sportisti moraju nastaviti sa svojim aktivnostima i predstavljanjem svog kluba i zemlje na najbolji mogući način. Njihova uloga je da budu svijetla tačka u tmurnim danima za svoj narod. Ukoliko vaš klub bude prinuđen da igra utakmice van svoje zemlje, KK Partizan Mozzart Bet je spreman da obezbijedi trening dvoranu, smještaj i dvoranu za odigravanje utakmica. Tokom proteklih više od 40 godina, Makabi i Partizan su bili veliki rivali na terenu, ali su svi naši dueli uvijek završeni čestitkama i iskrenim stiskom ruke, uz veliko poštovanje. Nažalost, kroz istoriju KK Partizan, mi smo iskusili situaciju kada smo bili prinuđeni da igramo van svog doma. Zbog svega navedenog, kao gest prijateljstva i zahvalnosti za sve sjajne momente u zajedničkoj istoriji, spremni smo da budemo vaši domaćini. Prijateljstvo između naših naroda je veliko i mi kao klub smatramo ovaj potez logičnim. Budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje vrijeme i mi ćemo učiniti sve što možemo da pomognemo KK Makabi", navodi se u otvorenom pismu Ostoje Mijailovića. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC