• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko gazi u NBA ligi: Doveli Srbina, a sad razbijaju protivnike

Toronto sa Darkom Rajakovićem na klupi izgleda baš dobro u predsezoni NBA.

 Darko Rajaković i Toronto gaze u NBA ligi Izvor: Profimedia

Kako igra Rajakovićev tim. Toronto Reptorsi pod vođstvom srpskog stručnjaka Darka Rajakovića uspjeli su da u meču predsezone NBA razbiju Vašington 134:98 u sjajnoj utakmici. Srpski trener, drugi Evropljanin na klupi nekog NBA tima u istoriji, očigledno je digao formu ekipe pred početak sezone. 

Mladi Skoti Barns je briljirao sa 23 poena i 6 skokova, Paskal Sjakam je sa druge strane imao 19 poena i 8 skokova, dok je kod poraženog tima Deni Avdija imao 18 poena i 7 skokova. 

Sastali su se i Filadelfija i Atlanta, a pobijedili su Seventisiksersi i to bez Filipa Petruševa u timu. Srpski centar nije igrao, ali za je zato u sastavu Atlante kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović za 20 minuta imoa 9 poena, 4 skoka i 4 asistencije.  Najefikasniji na meču bio je Deandre Melton sa 29 poena čemu je dodao 5 skokova, Džoel Embid je imao 21 poena i 5 skokova, dok je Tre Jang ubacio 19 poena i 19 asistencija.

Dalas i Detroit su se sastali i Maveriksi su i bez Luke Dončića dobili meč 114:104, a predvodili su ih Grin sa 22 poena i Kajri Irving sa odličnom partijom u kojoj je pored 17 poena imao 11 asistencija i 8 skokova, Sjajan je među Pistonsima bio doskorašnji plej Mege Malkom Kazalon sa 16 poena i 5 asistencije.

Hjuston je bez Bobana Marjanovića na parketu savladao Majami 110:104 uz 20 poena Džejlena Grina i Freda Vanflita i 19 Amena Tomsona. Kod Hita naš Nikola Jović je uz 10 poena dodao 3 skoka i asistenciju, a bivši centar Partizana Džok Lendejl imao je 8 poena, 2 skoka i 2 asistencije.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC