• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko bijesan poslije poraza: Nemam vremena za pojačanja, bavim se ovim strahotama koje gledam!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Željko Obradović odgovarao je na pitanja novinara poslije poraza od Mege.

 Željko Obradović poslije Mega Partizan - Bavim se strahotama koje gledam Izvor: MN PRESS

Partizan je poslije dramatične završnice izgubio od Mege. U posljednjoj sekundi je Uroš Trifunović smestio loptu u sopstveni koš za veliko slavlje domaćeg tima (88:86). Po završetku meča, na konferenciji za medije, Željko Obradović bio je vidno nervozan i ljut.

Vidjelo se to po njegovim reakcijama i odgovorima na pitanja novinara. "Prvo da čestitam Megi na zasluženoj pobjedi, bez obzira na način kako je završeno. Ubacili su u zadnjim desetinkama koš, ali u odnosu na sve viđeno vjerovatno su zaslužili. Izuzetno mlako, postava sa kojom sam počeo, to je bila najbolja postava protiv Olimpijakosa, sada su počeli kako su počeli. Na 20 razlike za Megu smo počeli da igramo, tad smo se vratili, pokazali želju, to je jedino pozitivno. Ostalo sve mnogo negativno i za analizu. Zbog čega pojedinci imaju pristup utakmici na način na koji imaju", počeo je Željko.

Na pitanje šta je bio problem u tom prvom poluvremenu dao je detaljan odgovor. "Mogao bih da pričam, ali bi onda dugo trajalo. Sve ono što je bitno u košarci, od prve odbrane sa tri polaganja protivnika, niko ne želi da napravi faul, da odigra agresivnije u odbrani. Sporo kretanje u napadu. Principi odbrane se apsolutno nisu poštovali. Igrači koji u situaciji gdje nemamo nijedan faul, primaju pet lakih poena, iščuđavaju se, gledaju se. Da li treba još nešto?"

Kevin Panter završio je meč sa nula poena. "Šta da kažem? Odigrao je slabu utakmicu, to je evidentno. Kevin je predan, odan, nadam se da ćemo mu pomoći da izađe iz ove situacije, da ne izgleda više ovako kako je izgledao."

U toku dana dolazi i do "reza" u NBA ligi, pa će dosta igrača biti slobodno. Da li će biti pojačanja? To je bilo pitanje za Obradovića. "Ja bih strašno volio da ovi koji su tu u timu, da oni budu pojačanja, da malo što se kaže 'mućnu' glavom, da shvate da treba da igraju košarku. Da ljudi koji su došli u halu, da je njima stalo. To je važnije od bilo kakvog pojačanja. Bavim se timom i svim ovim strahotama koje gledam, nemam vremena da se bavim pojačanjima", zaključio je Željko Obradović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC