• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teletović napisao samo dvije riječi i najavio promjenu u Evroligi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bivši košarkaš Baskonije, legendarni Mirza Teletović, svojom objavom na Instagramu najavio je eventualni povratak na klupu Duška Ivanovića.

 Mirza Teletović najavio povratak Duška Ivanovića u Baskoniju Izvor: MN Press /Tweet/Pavle Đorđević

Bivši košarkaš Baskonije, legendarni Mirza Teletović svojom objavom na društvenim mrežama "podgrejao" je priče da bi navijači uskoro na klupi mogli da očekuju bivšeg trenera Crvene zvezde - Duška Ivanovića. Poslije lošeg niza igre crveno-bijelih Ivanović je dobio otkaz na klupi šampiona Srbije, ali već uskoro bi mogao da preuzme kormilo novog kluba, opet u Evroligi.

Fotografija na kojoj je legendarni košarkaš Mirza Teletović i Duško Ivanović dodatno je zakuvala situaciju, pa se u narednim danima očekuje i zvanična potvrda Baskonije - da li je došlo do dogovora za saradnju. Ispod slike na Instagramu, Teletović je napisao "Spremni smo", čime pokazuje da Španci čekaju novog lidera.

Ivanović je već poznat u Baskoniji, jer je već tri puta predvodio klub. Najviše uspjeha imao u prvom mandatu kada je stigao do finalaEvrolige u sezoni 2000/2001. Duško Ivanović predvodio Baskoniju od 2000. do 2005. godine, zatim drugi put je preuzeo klub od 2008. do 2012. da bi na kraju posljednje dvije sezone na klupi španskog velikana upisao 2019. do 2021. nakon čega je potpisao za crveno-bijele. Aktuelnom treneru Penjaroji se već ozbiljno "drma klupa", pa je nakon posljednjeg poraza u prvenstvu poručio medijima da su uzalud "došli na njegovu sahranu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC