• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan Đoković slavi trojku i pobjedu Partizana, a Novak... Pogledajte snimak iz Štark arene

Pogledajte hit-snimak iz Štark arene.

 Stefan Đoković slavi trojku Avramovića Izvor: X/BasketNews/Screenshot

Partizan je pobijedio Crvenu zvezdu Meridianbet u dramatičnom derbiju i u završnici za infarkt, u kojoj je heroj bio Aleksa Avramović. "Hrabro srce" crno-bijelih ubacio je dvocifreni broj poena u završnici, ukrao dvije lopte, a onda je učinio da Arena eksplodira kad je pogodio trojku preko nespremnog Šabaza Nejpijera za 83:80.

To je bio i odlučujući momenat, koji je živo ispratio i Novak Đoković sa svojim članovima porodice - suprugom Jelenom i sinom Stefanom, koji su bili zajedno sa njim u loži Štark arene. U trenutku u kojem je Avramović pogodio trojku odluke i matirao Zvezdu, Stefan Đoković je skočio od sreće, a Novak najprije nije odreagovao, a onda je aplaudirao Avramoviću, koga odlično poznaje i sa kim je ovog ljeta slavio na balkonu.

Pogledajte tu situaciju, u kojoj je čitava Štark arena skočila i proslavila pobjedonosni koš ljubimca Grobara:

Novak Đoković koristi u Beogradu posljednje dane odmora i pripreme za Masters u Parizu, na koji će otputovati vjerovatno predstojećeg vikenda, jer ga sljedeće nedelje očekuje niz mečeva u glavnom gradu Francuske. Njegov sin, za razliku od njega, zadovoljan i radostan će ovog četvrtka otići kući iz Štark arene, jer je i prošle sezone on bio jedan od ljubimaca navijača Partizana, koji su mu čak i skandirali "Stefan Đoković jedan je od nas"

"Ne znam kako je zavolio Partizan", zapitao se njegov deda, Novakov otac Srđan Đoković, koji je priznao da je u čudu kako njegov unuk navija za crno-bijele u zvezdaškoj porodici. Pogledajte slike Đokovića iz Arene: 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC