• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lijepa srpska teniserka "razbila" Novaka! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte kako je Bojana Jovanović igrala protiv Novaka Đokovića na treningu.

 Novak Đoković igrao protiv srpske teniserke Bojane Jovanović Izvor: Instagram/screenshot/jovanovicbojka

Srpski teniser Novak Đoković boravio je prethodnih dana u Beogradu i "punio baterije" pred put u Pariz, a osim što smo ga vidjeli da uživa na koncertu Stjepana Hausera, Đoković je vrijedno i trenirao. Na jednom od treninga na Dorćolu imao je i poseban izazov pošto ga je "izazvala" srpska teniserka Bojana Jovanović.

Ona je prije samo tri godine bila druga najbolja seniorka u Srbiji, mnogi su je poredili tada sa Anom Ivanović i Jelenom Janković, ali zbog teške povrede lijevog ručnog zgloba, potom i pandemije korona virusa, njen uspon je znatno usporen. Uprkos svemu, bori se i dalje da uspije, kao što je još od malih nogu jer joj je kao šestogodišnjoj djevojčici dijagnostikovan tumor nadbubrežne žlijezde koji je pobijedila.

Danas uživa u životu i čini se da je susret sa Novakom Đokovićem popravio dan, nedelju, godinu, ma deceniju... Ona je na Instagramu objavila snimak na kome se vidi da je odigrala nekoliko gemova protiv Novaka Đokovića i sudeći po onome što smo vidjeli, pošteno ga je namučila. "Snovi su napravljeni od ovakvih stvari... Nemam riječi poslije ovakvog dana, Nole!", napisala je Bojana na Instagramu.

Novak je na mreži rekao i da ga je Bojana "bila bolja i da joj čestita", kao i da će sada da se posveti treninzima, mada ima i onih koji tvrde da je Nole igrao daleko ispod svog maksimuma. U svakom slučaju i ovo je bila jedna vrsta pripreme za samu završnicu sezone koja počinje krajem ovog mjeseca za njega u Parizu.

Osim što sjajno igra tenis, može se reći i da je Bojana Jovanović jedna od najljepših teniserki, pa njene fotografije možete da pogledate u galeriji:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC