• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić pokazao Vasi Miciću šta je NBA šampion - Nikolina dominacija i razbijanje Oklahome!

Autor Dragan Šutvić

Dominantan nastup srpskog asa i ubjedljiva pobjeda Denvera protiv Oklahome, 128:95.

 nba liga denver pobijedio oklahomu  Izvor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Denver je ubjedljivo pobijedio Oklahomu i ostvario skor 3-0 na startu sezone. Nikola Jokić završio je meč sa 28 poena, s tim da u završnici nije ni bilo potrebe da igra, jer je već na poluvremenu ubacio 22 poena, a sve je bilo riješeno sredinom treće četvrtine, kada je aktuelni prvak vodio velikih 80:62.

U poraženom timu igrala su dvojica srpskih košarkaša i nisu se proslavili, kao ni bilo ko u njihovoj ekipi. Vasilije Micić je u svom trećem meču u NBA ligi ubacio dva poena, uz tri asistencije za 14 minuta, dok je Aleksej Pokuševski dobio istu minutažu i dao je samo jedan poen, uz po jedan skok i blokadu.

Posebno je loš u njihovom timu bio je lider, Šej Gildžus Aleksander, sa katastrofalnim šutem iz igre, 2/16! Završio je meč sa samo sedam poena i odigrao jedan od najgorih mečeva od kad je u NBA ligi.

Jokić je ubacio 28 poena za 30 minuta na terenu, uz 14 skokova, pet asistencija i šut iz igre 12/16. Uz njega, u dresu NBA prvaka efikasan je bio i krilni košarkaš Majkl Porter Džunior, koji je ubacio 20 poena uz šut za tri 4/7. Takođe, veliki doprinos sa klupe dao je takođe krilni košarkaš Pejton Votson (21 godina), koji je ubacio 17 poena.

Poslije pobjeda protiv Lejkersa, Memfisa i Oklahome (i Jokićevih MVP partija u sva tri duela sa 29, 22 i 28 ubačenih poena), Denver će naredni meč odigrati u utorak od dva sata ujutru protiv Jute, potom će u četvrtak od jedan ujutro igrati protiv Minesote, a svi će sa posebnim iščekivanjem brojati dane do noći između petka i subote, kada će od tri sata ujutru u Denver stići Dalas i takođe fenomenalni Luka Dončić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC