• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sferopulos drugi put izgubio od Partizana: "Kriv sam, preuzeću odgovornost!"

Autor Dragan Šutvić

Janis Sferopulos je poslije poraza Crvene zvezde od Partizana istakao da je njegov tim u odbrani izgubio ovaj meč.

 partizan crvena zvezda aba liga izjava janisa sferopulosa  Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Crvena zvezda je četiri dana kasnije opet izgubila od Partizana! Tim Janisa Sferopulosa je dobro počeo meč, a onda se igra raspala u drugoj četvrtini i prednost koju je Partizan napravio u tom periodu bila je ključna za pobjedu. Poslije meča grčki stručnjak je istakao drugi period igre kao ključni za loš rezultat.

"Pokušali smo da unaprijedimo svoju partiju i mislim da smo počeli vrlo dobro i koncentrisano. Počeli smo kako smo željeli, igrali smo dobru odbranu i imali smo dobru završnicu u napadu. Nakon početka druge četvrtine imali smo najgori period utakmice. Dozvolili smo Partizanu lake poene, izgubili smo koncentraciju u napadu, previše smo gubili lopte i dozvolili smo protivniku da se odlijepi. Dobro je što smo reagovali, što smo se vratili u utakmicu. Našli smo način da se vratimo, vratili se na šest poena u jednom momentu, ali nije to bilo dovoljno", počeo je Janis Sferopulos.

Pogotovo je naglasio novi trener Crvene zvezde da je problem bio u odbrani i da sa ovolikim brojem primljenih poena nema pobjede na gostovanjima i na ozbiljnim mečevima. 

"Moj utisak o ovoj utakmici, to sam rekao i igračima, je kad u gostima date 87 poena, a ipak izubite utakmicu, problem je u odbrani. Moramo da poboljšamo igru u odbrani. Ovo je period tranzicije za moju ekipu i igrače, pravili smo neke greške zbog manjka komunikacije, nedostatka komunikacije, oklijevanja, to nam je pravilo neke probleme. Naš problem je zasigurno u odbrani, a moraćemo da budemo i konstantniji. Imali smo neke periode kada smo kontrolisali utakmicu."

Rezultat nije po volji crveno-bijelih, a Sferopulos je na kraju preuzeo odgovornost za loše periode u igri svog tima. 

"Nismo zadovoljni rezultaton, već sam rekao da nismo igrali dobro u odbrani. Ja sam za to odgovoran, ja ću preuzeti odgovornost da napravim tim u skladu sa svojim košarkaškim gledištima i da tim bude uspješan. Ako vidite kako smo počeli prošli meč i kako smo počeli danas, bilo je bolje. Sredinom utakmice smo bili loši i to je najvažnije za mene", dodao je Grk.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC