• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveni detalji NBA trampe: Petrušev trejdovan - u zamjenu za Luku Mitrovića!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Sjećate se da je Luka Mitrović biran na draftu? E, sada je već drugi put draftovan!

 Filip Petrušev trejdovan u zamjenu za Luku Mitrovića Izvor: MN PRESS

Nastavlja se saga oko FIlipa Petruševa. Srpski košarkaš je stigao u NBA poslije osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu na Filipinima sa reprezentacijom Srbije, prošao je pripreme sa Filadelfijom, debitovao, a onda je poslan dalje. U velikom trejdu u kome je Džejms Harden otišao u Kliperse Petrušev je završio u Los Anđelesu. 

Ipak nije se tamo zadržao dugo jer je vrlo brzo trejdovan dalje. Otišao je u Sakramento Kingse, a sada su procurili detalji tog dogovora. Kako navodi novinar "LA Tajmsa" Endru Grajf, on je trejdovan u Sakramento u zamjenu za novac i prava na Luku Mitrovića! 

Centar Crvene zvezde je draftovan 2015. godine kao posljednjji 60. pik od strane Filadelfije, ali je onda mjesec dana kasnije trejdovan zajedno sa pravila za Arturasa Gudaitisa u Kingse u zamjenu za Karla Lendrija, Džejsona Tomsona i Nika Štauskasa. Igrao je nekoliko puta Ljetnu ligu, ali sa 30 godina djeluje malo vjerovatno da će LA Klipersi koji sada imaju njegova prava to iskroistiti kako bi se pojačali sa iskusnim centrom. 

Što se tiče Petruševa za sada je u sastavu Kingsa. Konkurencija je izuzetno nezgodna pošto na poziciji pet ovaj tim ima lidera Donatasa Sabonisa, kao i veterana Džavala Mekgija, Aleksa Lena i Skala Labisijea. Na četvorci su tu mladi Kigan Marej, nekadašnji MVP Evrolige Saša Vezenkov i pouzdani trojkaš Trej Lajls. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC