• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stef Kari srušio Oklahomu Vase Micića u posljednjoj sekundi! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vasa i njegov tim su udarili na tvrd orah, nisu bezveze Voriorsi višestruki šampioni!

 Stef Kari razbio Micica i Oklahomu Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Oklahoma siti je izgubila meč u posljednjoj sekundi! Sa Vasilijem Micićem u ekipi i Aleksejem Pokuševskim i dalje van tima nisu mogli Tanderi do pobjede nad Golden Stejt Voriorsima. Na kraju je bilo 141:139 za nekadašnje NBA šampione. 

Vasilije Micić je u sudaru sa Stefom Karijem imao 5 poena, 1 skok i 3 asistencije, a upravo je Kari bio igrač utakmice sa 30 poena, 8 skokova i 7 asistencija. Dodao je Dario Šarić koji igra sve bolje 20 poena uz 6 sookova i 3 asistencije, dok je Džonatan Kuminga imao 19 poena. Kod Oklahome Lu Dort je imao 29 poena i 5 skokova, dok je Čet Holmgren nastavio sa sjajnim partijaa i uz 24 poena je dodao 8 skokova i 5 asistencija. 

Pobjeda za Golden Stejt je došla upravo nakon poena Stefa Karija koji je pri rezultatu 139:139 uspio da na prodoru dođe do poena. Ostavio je tek 0,2 sekunde do kraja meča i tako riješio utakmicu. Pogledajte taj potez: 

U meču Majamija i Vašingtona Hit je pobijedio 121:114, a opet u sastavu nije bilo Nikole Jovića. Tajler Hiro je sa 24 poena, 10 skokova i 9 asistencija ponovo bio heroj Majamija, Džimi Batler je dodao 20 poena i 7 skokova, a Bem Adebajo i Dejvid Robinson po 18 poena. Kod Vašingtona Kajl Kuzma jeubacio 223 poena, Džejson Pul 19, a Deni Avdija je uz 14 poena dodao 4 skoka i 3 asistencije. 

U porazu Čikaga od Bruklin Netsa 109:107 Nikola Vučević je imao dabl-dabl od 13 poena i 13 skokova, dok su Derouzan i Lavin postigi po 24 poena. Bruklin je predvodio Fini Smit sa 21 poenom, Bridžes je imao 20, a Kem Tomas 17. Indijana je na svom terenu savladala Klivlend 121:116, Milvoki je bio bolji od Njujork Niksa 110:105. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC