• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dječak ljubio Pantera, Kevin se oglasio: "Brat je lud!" (VIDEO)

Kapiten Partizana Kevin Panter idol je mladih navijača crno-bijelih.

 Dječak ljubio Kevina Pantera Izvor: MN Press/Eurokinissi

Navijači Partizana obožavaju povrijeđenog kapitena Kevina Pantera, a ako postoji snimak koji to pokazuje - onda je ovaj koji je američki bek podijelio na svom Tviter profilu. Kapiten crno-bijelih reagovao je na snimak koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako se druži sa mladim navijačima, od kojih ga jedan ljubi u leđa dok je okrenut ka kamerama.

Dječak je očigledno impresioniran Kevinom Panterom, a i američki košarkaš gaji ogromno poštovanje prema navijačima Partizana. Još jednom je to istakao, iako su oni već naviknuti da će najveće pobede u sezoni kapiten slaviti baš u njihovom društvu.

"Mali brat je lud", napisao je Kevin Panter na Tviteru, a navijači Partizana oduševljeni su ispod te objave. Američkom košarkašu stigle su brojne reakcije, a neki od navijača pisali su da bi se svi oni tako ponašali kada bi bili u blizini kapitena. Pogledajte tu objavu:

Podsjećamo, Kevin Panter je dio sezone 2019/20 proveo u Crvenoj zvezdi, a u ljeto 2021. godine vratio se u Srbiju i Beograd, pošto je potpisao ugovor sa Partizanom. Bio je važan dio tima koji je te sezone igrao Evrokup, a zatim i u povratničkoj sezoni u Evroligi, kada je izabran u drugu petorku takmičenja. Praktično od prvog dana jedan je od omiljenih igrača među navijačima crno-bijelih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC