• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan strepi zbog kapitena! Evo zašto je danas "Dan D" za Pantera - Željko Obradović otkrio sve detalje

Partizanov trener prvi put javno progovorio o problemu.

 Kevin Panter povrijeđen Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je kapiten Kevin Panter povrijeđen i da će u petak ići na magnetnu rezonancu. Dan poslije velike pobjede Partizana protiv Crvene zvezde Meridianbet, crno-bijeli će iščekivati vijesti o svom lideru, koji ima problem sa koljenom.

"Kevina bole obje noge, sutra će ići da snimi, ne znamo u kakvom je stanju. To je važno i hvala i njemu i Alenu Smailagiću na tome što su nastupali", rekao je Obradović na konferenciji za novinare. Crno-bijelima je informacija o svakom igraču važna, pogotovo o lideru, jer nemaju vremena za odmor i oporavak zato što je već u ponedjeljak novi "vječiti derbi", ali u meču ABA lige - takođe pred Grobarima.

Kevin Panter ove sezone ne igra kao prošle i vijest o povredi objašnjava bar djelimično i njegovu lošu formu. On je u derbiju protiv Zvezde bio daleko od prvog plana i iako je na terenu proveo 28 minuta ubacio je osam poena, uz dvije trojke, ali i uz čak sedam izgubljenih lopti.

Bez obzira na njegove oscilacije, svi u Partizanu će sa posebnom pažnjom iščekivati vijesti o njegovom stanju dok se odmah približava novi derbi sa podjednako važnim ulogom - posebno poslije poraza crno-bijelih od Mege u Hali sportova. U neformalnom razgovoru sa novinarima poslije derbija američki košarkaš je potvrdio da ide na magnetnu rezonancu oko 11 sati i da će tada znati više o sttanju povrede. Izašao je hramljući i slikao se sa navijačima koji su ga čekali ispred dvorane.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC