• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAPADNUTI ČLANOVI ZVEZDE I NOVINARI U ZADRU! Klub se hitno oglasio - evo šta traži od ABA lige!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda se oglasila povodom napada na svoju delegaciju u Zadru pred gostovanje u ABA ligi.

 Napadnuti članovi KK Crvena zvezda i novinari u Zadru Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet oglasio se povodom napada na svoju delegaciju u Zadru. Crveno-bijeli su naveli da je u Zadru pred nedeljno gostovanje crveno-bijelih u ABA ligi napadnut jedan član Upravnog odbora kluba. Sa njim su bili i jedan prijatelj kluba i dva novinara.

Klub je zatražio da se nadležni organi oglase i da privedu počinioce, koji su prema tvrdnjama Zvezde nanijeli ozbiljne povrede napadnutoj delegaciji KK Crvena zvezda. Takođe je od ABA lige zatraženo da se meč u Zadru koji je na pgoramu u nedjelju od 17 časova igra bez prisustva publike. Saopštenje prenosimo u cjelosti. 

"KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da su tokom subote uveče u dva odvojena incidenta u Zadru bez ikakvog razloga, napadnuti član UO našeg kluba, zajedno sa još jednim prijateljem kluba sa kojim je bio društvu, kao i dva člana novinarske ekipe koja je sa delegacijom KK Crvena zvezda Meridianbet stigla iz Barselone! Svi su u napadu od strane brojnih maskiranih huligana pretučeni, i tom prilikom doživjeli su ozbiljne povrede!

Kao klub zahtjevamo hitnu reakciju nadležnih organa, na prvom mjestu hrvatske policije i službi bezbjednosti kao i privođenje napadača, jer je prosto nevjerovatno da se napadaju ljudi koji su u Zadar stigli kao dio delegacije našeg kluba, koji nisu imali nikakva obilježja našeg kluba na sebi, niti su na bilo koji način provocirali bilo koga!

Posebno je simptomatično da mi kao klub iz Beograda već imamo informacije da oba napada povezuje ista osoba (vozač taksija) koji je sa aerodroma prevozio i novinarsku ekipu, i člana našeg Upravnog odbora! Zbog svega navedenog, a moguće i kao posljedica otvorenog pisma navijača Zadra koje je potpuno nepotrebno podiglo tenziju, kao i svega što se dešava tokom subote u Zadru, KK Crvena zvezda Meridianbet i zvanično je zatražio da se utakmica u nedjelju igra bez prisustva publike – jer nam uvertira od subote, kada je bez ikakvog razloga počeo svojevrsni lov na ljude iz delegacije našeg kluba, nagovještava da uslovi za odigravanje utakmice neće biti regularni!", navodi se u saopštenju Crvene zvezde. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC