• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejpir odgovorio Mesini - "Prestani da lažeš!" Ništa od odlaska, Amerikanac ostaje u Zvezdi

Američki košarkaš Šabaz Nejpir nema namjeru da se vraća u Olimpiju.

 Šabaz Nejpir ostaje u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda nije počela novu sezonu na sjajan način, a američki plejmejker Šabaz Nejpir uklopio se u loše partije. Za mnogobrojne navijače crveno-bijelih upravo je iskusni organizator igre glavni krivac što tim ne izgleda spektakularno u novoj sezoni, a na to su se nadovezali i komentari iz Milana. Prvo izjava predsjednika Olimpije o plati, zatim i Etore Mesina koji je šokirao evropsku javnost informacijom da Nejpir želi nazad u Italiju!

Nismo dugo čekali na odgovor plejmejkera Crvene zvezde. Šabaz Nejpir je burno odreagovao na društvenim mrežama i odmah je napao čuvenog italijanskog trenera. Po riječima Amerikanca, Mesina je slagao da Nejpir želi nazad u Olimpiju, a tu priču pokrenuo je samo zato što je njegova ekipa loše počela sezonu.

"Ok, shvatio sam. Tvoj tim nije počeo sezonu onako kako je želio, a nisam ni ja, ali prekinite da me koristite kao izgovor! Borim se sa svojim problemima koje imam kao igrač u ovom trenutku, ali sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi i njima ću biti sve bolji. Dva saopštenja o igraču koji više nije dio vašeg tima... Samo pustite. Prestani da lažeš svoje navijače i popravi situaciju", napisao je Šabaz Nejpir i tako stavio tačku na spekulacije o povratku u Olimpiju iz Milana.

Podsjećamo, Šabaz Nejpir je prethodne sezone stigao u Milano i pomogao timu da preokrene čitavu sezonu, ali u dresu Crvene zvezde nije uspio da ponovi takve mečeve. Istina, još je rana faza sezone, a u nekoliko izjava je obećao navijačima da će biti sve bolji kako sezona bude odmicala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC