• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jeziva poruka navijača Zadra pred meč sa Zvezdom: Naša oluja nikad ne prestaje, kao poziv za utakmicu

Navijači Zadra su užasnom porukom pozvali pristalice svog kluba na meč sa Crvenom zvezdom.

 Transparent navijača Zadra pred meč sa Zvezdom Izvor: Youtube/U.N. Tornado Zadar Media/Screenshot

Tenzije se ne smiruju pred meč Crvene zvezde sa Zadrom u ABA ligi! Delegacija crveno-bijelih je napadnuta pred ovu utakmicu, a svemu je prethodilo saopštenje navijača Zadra, navijačke grupe "Tornado" pred ovu utakmicu. Ono je izdato još u srijedu, a tada je na ulicama Zadra viđena i užasna poruka. 

"Naša oluja nikad ne prestaje, nedjelja 12.11 17 časova", stajalo je na transparentu u ulici Nikole Šubića Zrinjskog u Zadru. Taj transparent je svakako bio referenca na vojnu akciju "Oluja" u kojoj je devedesetih iz Hrvatske protjerano preko 250.000 Srba. Pogledajte ovaj transparent:

Saopštenje navijača Zadra pred ovu utakmicu prenosimo u cjelosti. 

 "Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti! Prošla utakmica nas je ostavila sa gorčinom u ustima, ali to nas neće zaustaviti. Ovo je prilika da se uzdignemo i pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Pozivamo sve vas da dođete na utakmicu i date podršku našoj ekipi. Neka se dvorana trese od naše strasti i energije. Neka naši igrači znaju da smo uz njih bez obzira na sve. Naša odanost klubu neće biti narušena nikakvim sudačkim odlukama. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu tvrđavu, gdje se nepravda kažnjava strašću i vjerom u našu ekipu. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora. Neka naša strast bude oružje koje će nas dovesti do pobjede. Ovo je trenutak da dokažemo kako nas ujedinjene niko ne može pobijediti. S igračima i trenerima na parketu, zajedno ćemo pobijediti privatne lobije srpske prćije od lige. NAPRID ZADAR!", navedeno je u saopštenju pred meč.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC