• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA liga zabranila tetovažu! Evo zašto ol-star košarkaš mora da nosi flaster! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Lamelo Bol je pokušao da na inteligentan način "reklamira" samog sebe, ali nije mogao.

 NBA liga zabranila tetovazu Lamela Bola Izvor: Jacob Kupferman / Gett y images / Profimedia

Lamelo Bol igra fantastično na startu nove sezone u NBA ligi, međutim u centru pažnje je zbog stvari koja nema nikakve veze sa košarkom. NBA liga je naredila Ol-star košarkašu da ubuduće pokriva tetovažu iza svog lijevog uveta pošto krši pravila. Šta je to tetovirao Lamelo Bol? Pa, recimo samo da je pokušao da reklamira samog sebe, što neće biti dozvoljeno, čak iako se radi o "ukrasu" na njegovom telu.

Bol ima istetovirane inicijale "LF" - skraćemo od LaFrance - što je njegovo srednje ime i sada modni brend. Zbog toga je NBA liga bila primorana da reaguje, pošto je to "skupa reklama" koju bi ubuduće igrači mogli da zloupotrebljavaju i da sklapaju poslove sa drugim kompanijama.

Već nedjeljama su inače trajali razgovori Lamela Bola i NBA lige i dogovoreno je pred meč u utorak protiv Majamija - da ubuduće pokriva tetovažu kako bi izbjegao kaznu. Tako da ubuduće nećemo ni primjećivati logo iza uveta košarkaša Šarlota, međutim biće teško ignorisati ogroman flaster koji se tu nalazi. Ipak, novo doba nalaže i ovakve ustupke, tako da je u pitanju presedan na koji je NBA liga bila "primorana".

Košarkašima je inače zabranjeno da prikazuju korporativne logotipe na tijelu ili kosi tokom utakmica, pa nije pomoglo ni to što je "LF" zapravo njegovo srednje ime. Prethodno je NBA liga tražila i da se sakriju brend Džordan, Mišelin i Vorner Braders, odnosno Lamelov brat Lonzo je morao da sakrije tetovažu "Big Baller Brand" još 2018.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC