• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena zvezda Mornar uživo prenos livestream ABA liga
 Crvena zvezda Mornar uživo prenos livestream ABA liga

Crvena zvezda pobjegla Partizanu! Crveno-bijeli sami na vrhu, a nisu se ni oznojili u Pioniru!

Crvena zvezda rutinski pobijedila Mornar i odmakla crno-bijelima dvije pobjede.

 Crvena zvezda Mornar uživo prenos livestream ABA liga Izvor: DK/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda ostvarila je očekivanu pobjedu protiv Mornara iz Bara 95:75 i uradila je to takođe u skladu sa očekivanjima - bez previše napora. Crveno-bijeli su ovim trijumfom sami izbili na vrh tabele i iskoristili su još jedan kiks Partizana da mu odmaknu na dvije pobjede prednosti, pa sada imaju skor 7-1.

Meču protiv nejakih Barana, trener crveno-bijelih Janis Sferopulos pristupio je više kao treningu, jer je uspio da rasporedi minutažu igračima tako da najmanje vremena na terenu provedu Miloš Teodosić i Luka Mitrović (manje od 11 minuta), inače najopterećeniji igrači u Evroligi. Sa druge strane, Jago Dos Santos dobio je skoro pola sata da stekne rutinu i da uđe u ritam pred naredne, ozbiljnije izazove, jer će morati da uskoči na mjesto povrijeđenog startnog plejmejkera Zvezde Šabaza Nejpijera. Amerikanac je gledao večerašnji meč sjedeći kraj terena "u civilu", u društvu kapitena crveno-bijelih, Branka Lazića.

Pročitajte tok utakmice klikom na "Razvoj događaja".

Možda će vas zanimati

22:01

Zvezda se vraća u Štark arenu

Crveno-beli odigrali su ovaj meč u "Pioniru" zbog zauzetosti Štark arene koncertom Dina Merlina, a naredni meč ponovo će igrati u svom novom domu, protiv Armanija u petak od 20.30 časova

22:01

Ovako sada izgleda tabela



Standings provided by Sofascore

22:00

Igrali su svi

U pobedi protiv Barana, trener Zvezde Janis Sferopulos iskoristio je šansu da ravnomerno rasporedi minutažu svim igračima koji su bili u timu (osim povređenih kapitena Branka Lazića i plejmejkera Šabaza Nejpijera), pa su najmanje vremena na terenu proveli Miloš Teodosić i Luka Mitrović (10:55), a najviše Jago Dos Santos, 29 minuta. Najefikasniji su bili centar Majk Tobi sa 16 poena, Marko Simonović sa 13, kao i grupa igrača sa po 11 ubačenih poena - Stefan Lazarević, Rokas Gedraitis, Nemanja Nedović...

22:00

Zvezda se učvrstila na vrhu

Posle trijumfa protiv "fenjeraša" na tabeli, Mornara, Zvezda ima skor 7-1 i usamljena je na vrhu ispred tri tima sa pobedom manje (Budućnosti, Igokee i Cedevita Olimpije), dok ima dva trijumfa više od branioca titule, Partizana (5-3)

21:42

Zvezdin lakši trening i rutinska pobeda

Vez previše prolivenog znoja, Crvena zvezda pobedila je Mornar 95:75 i odmakla Partizanu, braniocu titule, dve pobede.

21:20

Na kraju 3/4, Zvezda vodi 81:60!

Crveno-beli nastavljaju da povećavaju razliku dok se bliži kraj meča

21:02

Odlična rola Nemanje Nedovića - trojka, ali i sudar!

Vratio se u igru eksplozivni bek Zvezde, pogodio trojku za prednost 61:50, a onda je na putu ka svojoj polovini naleteo na trenera Mornara Mihaila Pavićevića. U toku je 24. minut meča u "Pioniru"

20:28

Davidovac kažnjava "loš faul" gostiju

Pogocima sa linije penala, povratnik u Zvezdu postavlja vođstvo crveno-belih 39:25 na istekui 14. minuta meča koji protiče u zaista mirnom ritmu.

20:18

Za kraj 1/4, Zvezda - Mornar 29:17

Rokas Gedraitis je prva figura meča, sa tri ubačene trojke, mada mu je Tej Voler odgovorio u jednom trenutku trojkom uz prekršaj. Ipak, Barani ne uspevaju da zadrže ritam za crveno-belima na startu meča.

20:08

5' Gedraitis, pa Nedović - trojka na trojku

Litvanac je pogodio svoju drugu, a Srbin prvu trojku na utakmici za vođstvo crveno-belih 15:9. U međuvremenu je Nemanja Vranješ poentirao za Mornar.

20:07

Mornar je "fenjeraš" ABA lige

Barani su došli u Beograd kao ekipa sa začelja tabele, sa skorom 1-6.

Barani su do sada izgubili od Partizana, Budućnosti, Zadra, Studentskog centra, Cibone i Mege, a jedini trijumf ostvarili su kod kuće protiv Krke.

20:04

Nedović za Gedraitisa - 5:2

Prvu trojku u "Pioniru" ubacuje Zvezdin Litvanac, Rokas Gedraitis, za prednost crveno-belih 5:2 u 2. minutu. Druga asistencija Nemanje Nedovića na startu meča, dok crveno-beli igraju u petorci Jago - Nedović - Gedraitis - Mitrović - Bolomboj

Izvor: MN PRESS

19:54

VIdaju se evroligaške rane!

Mornar je uz Split jedini tim sa samo jednom pobedom ove sezone. Bilo je nekih promena u timu između prošlog i ovog kola, videćemo da li je to diglo formu Barana. 

19:54

Partizan kiksnuo!

Ekipa Partizana je pred ovaj meč poražena od Cedevita Olimpije i sada crveno-beli imaju šansu da se odmaknu na dve pobede viška u odnosu na najvećeg rivala i finalistu prošle sezone. 

Izvor: MN PRESS

19:49

Zvezda hoće pobedu i vrh!

Crvena zvezda je na deobi prvog mesta u ABA ligi i sa da hoće da ga sačuva pobedom nad Mornarom koji dolazi u Beograd u dosta lošoj formi i na dnu tabele. 

UKRATKO

  • Crvena zvezda - Mornar 95:75
  • Zvezda hoće vrh ABA
  • Gosti u lošoj formi
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije