• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić i trener Majkl Meloun psovali na srpskom nakon isključenja (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jokić i Meloun su bili jako ljuti zbog isključenja, ali na kraju su s osmijehom napustili dvoranu zbog pobjede.

 Jokic i Meloun psovali na srpskom posle iskljucenja Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić isključen je već u prvom poluvremenu utakmice Detroit - Denver. Jokić je od samog starta bio bijesan na sudije, tražio je da se "probude" i da malo više pažnje obrate na to šta se dešava na parketu, međutim oni su ga ignorisali i nije iznenađenje što je Somborac pobjesnio i dobio dvije tehničke za kratko vrijeme.

Kada se na sve to uzme i da je njegov trener Majkl Meloun isključen još u prvoj dionici iz istog razloga, može da se kaže da je pravo čudo kako je Denver uopšte uspio da slavi na gostovanju 107:103. Na kraju, nasmijani su napustili dvoranu Detroita, dok je sa da otkriveno i šta su to Jokić i Meloun radili čitavo poluvrijeme zajedno u svlačionici, nakon što su zbog "prijeke naravi" morali da odu sa terena.

"Trener Meloun je rekao da su Jokić i on srodne duše. Gledajući meč zajedno pozadi, bilo je navijanja i bacanja 'koski' kada se nešto dobro desi. A kada se nešto loše dogodi, trener Meloun je rekao da tada samo psuje na srpskom", napisala je novinarka Keti Ving koja je uspjela da "zaviri".

Inače, umjesto Melouna - ekipu je vodio Dejvid Adelman koji se nakon susreta u svlačionici obratio "isključenima", pa je čak dobacio da je isključenje Jokića pomoglo Denveru da dobije utakmicu. Uključio se i Deandre Džordan koji je došao da "istjera" Jokića i Melouna, pa nema sumnje da je u svlačionici šampiona fantastična atmsofera i da im jedini problem trenutno u životu prave sudije koje ih "kasape". Nisu bile sjajne ni 24 sata ranije...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC