• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gazda Panatinaikosa "pecka" zbog Petruševa: Kapa dole, ali... Znate koga mi dovodimo!?

Autor Dragan Šutvić

Prvi čovjek Panatinaikosa oglasio se nakon što je Filip Petrušev potpisao za Olimpijakos.

 predsjednik panatinaikosa o filipu petruševu Izvor: Printscreen/Instagram/dpg7000

Filip Petrušev završio je kratku epizodu u NBA ligi i stigao u Olimpijakos, a to je podiglo veliku buru u Grčkoj pošto su navijači crveno-bijelih počeli da slave zbog informacija da su pojačanje "ukrali" najvećem rivalu. Ipak, kako kaže predsjednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, to nije ni bio plan atinskih "zelenih" i da oni nisu ni planirali da dovedu Petruševa kada se "pojavio" na tržištu.

Štaviše, Janakopulos je u svom stilu navijačima Panatinaikosa najavio da ih već sljedeće sezone očekuju bolja pojačanja u Atini i da će Ergin Ataman imati najjači mogući tim na okupu, dovoljan da se napadne trofej u Evroligi. To je sve objasnio u video-poruci putem Instagrama.

"Kapa dole za Petruševa", ironično je rekao prvi čovjek Panatinaikosa: "Nadao sam se da ste se predomislili, ali pošto smo raspoloženi za šalu, reći ću sljedeće: Zajedno sa našim trenerom, gospodinom Atamanom, preduzeli smo konkretne poteze za dva mjesta u timu sljedeće sezone. U pitanju su još dvojica igrača od po 3 miliona evra. Neću da govorim ko su, obojicu dobro poznajete tamo u Pireju. Vjerujem da će naš tim sljedeće godine biti bolji od 2009. Uživajte u kafi...", rekao je Janakopulos u svojoj objavi na Instagramu i time je isprovocirao navijače Olimpijakosa.

Podsjetimo, PAO je ove sezone već angažovao brojna poznata pojačanja, tako da su tokom ljeta u "drim-tim" iz Atine stigli Kostas Adetokunbo, Dimitros Moraitis, Luka Vildoza, Matijas Lesor, Dinos Mitoglu, Kostas Slukas, Džerajan Grent, Janis Papapetru, Kajl Gaj, Huančo Ernangomez, Aleksander Balčerovski i Kendrik Nan.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC