• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda imala plan da Nejpir ode, trener rekao "NE"?!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Da li se bliži rastanak Zvezde i plejmejkera?

 Sferopulos zaustavio razmjenu Nejpir - Pangos Izvor: MN PRESS

Prema glasinama iz Italije, Crvena zvezda Meridianbet imala je ideju kako se oslobodi svog najplaćenijeg igrača, plejmejkera Šabaza Nejpijera koji je razočarao svojim igrama. Italijanski "insajder" Andrea Kalconi, koji je ljetos među prvima objavljivao da Nikola Mirotić neće u Partizan, sada je otkrio detalje tog Zvezdinog plana i njenih pregovora sa Nejpirovim bivšim timom, Armanijem.

"Prethodnih dana, Olimpija Milano i Crvena zvezda pričali su o hipotetičkoj razmjeni: Kevin Pangos za Šabaza Nejpira. Sferopulos je sve zaustavio i posao je propao. Olimpija Milano još traži plejmejkera i to neće biti Huan Nunjez, jer njegov tim ULM traži otkup od 500.000 evra", otkrio je on.

Dok je Nejpir ponovo na odsustvu zbog još jedne povrede i dok igra daleko ispod svog nivoa i očekivanja, Pangos je ove sezone u drugom planu u Armaniju i igrao je na samo pet evroligaških mečeva - posljednji put protiv Albe, 26. oktobra. Tokom jeseni je bilo nagađanja da bi mogao da se vrati u Žalgiris, potom je prethodnih dana dovođen u vezu i sa Valensijom, ali i dalje je član italijanskog kluba, koji više ne računa na njega.

Kevin Pangos (30, 185 cm) dovođen je i prethodnih godina u vezu sa Crvenom zvezdom. On je sa velikim uspjehom igrao u Evropi od 2015. godine, noseći dres Gran Kanarije, Žalgirisa u kojem se probio pod vođstvom Šarunasa Jasikevičijusa, potom je dvije godine bio član Barselone, jednu Zenita, a stigao je i do NBA lige, u kojoj je igrao za Klivlend u sezoni 2021/22. Kanađanin se potom vratio u Evropu i prošle godine bio član CSKA, a onda je prešao u Armani.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC