• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je Partizan počeo da pobjeđuje? Petrović se oglasio: "Ispod radara polazi taj podatak"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Aco Petrović analizirao je Partizan i dobre igre crno-bijelih u posljednje vrijeme.

 Aco Petrović o pobjedama Partizana Izvor: MN Press/ATA Images/Bane T. Stojanovic

Partizan je u seriji pobjeda, osam puta je slavio u isto toliko mečeva, posljednji poraz doživio je od Efesa 24. novembra. Kako je u tome uspio i šta je bio ključ? To je analizirao čuveni Hrvat Aco Petrović. Spomenuo je povrede Alekse Avramovića i Frenka Kaminskog kao bitne faktore u svemu tome.

Srpski plej doživio je povredu protiv Armanija, dok se Ameriaknac povrijedio protiv Panatinaikosa. "Ispod radara prolazi podatak da je Partizan satabilizovao igru i ušao u seriju pobjeda onog trenutka kada je ostao bez trojice veoma važnih igrača (Avramović, Trifunović, Kaminski). To je moguće objasniti činjenicom da se pojedini igrači bolje osjećaju u povećanoj minutaži", napisao je Petrović.

Doduše, napravio je i dvije greške zbog kojih se izvinjavao, pošto je ubacio Aranitovića umjesto Avramovića, dok je Kaminski bio Kamenski. Odmah se zbog toga izvinjavao. "Nisam još popio jutarnju kafu, pa mi je Aleksa Avramović ispao Aranitović. Izvinite"

U komentarima su ga pitali i šta misli o igrama Pi Džej Doužera. "Onaj ko je u stanju igrati izolaciju na različite načine je poseban. Izaziva pažnju na specifičan način. Ima led u venama i po tome je drugačiji od svih ostalih igrača Partizana. Klasa", zaključio je Petrović.

Partizan će pokušati pobjednički niz da nastavi i u duploj evroligaškoj sedmici. Imaće dva gostovanja, prvo u Valensiji, pa onda protiv Reala u Madridu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC