• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posebna poruka Željka Obradovića jednom košarkašu Partizana - Hoću njega da istaknem!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener crno-bijelih posebno naglasio jednog igrača.

 Željko Obradović pohvalio Alena Smailagića Izvor: MN PRESS

Poslije pobjede Partizana protiv Budućnosti, trener crno-bijelih Željko Obradović pohvalio je nastup svoje ekipe i naglasio da je važno to što je pružio pojedinima šansu i da koliko-toliko odmore pred još jednu "duplu" evroligašku sedmicu.

"Ponavljati da je program ovakav kakav je i da je to veoma naporno za ekipu mislim da je svima odavno jasno. Mislim da smo prvu četvrtinu odigrali veoma loše u napadu, tražili smo rješenja u prvom kontaktu sa loptom, bez želje da odigramo strpljivije i to je rezultiralo veoma slabim napadom. Na sreću, sve smo promijenili u drugoj četvrtini i tu smo praktično napravili prvu veću razliku. Važno mi je to da sam ponovo koristio sve igrače i da u načinu na koji se igraju ABA liga i Evroliga, to je veoma teško i bitno je da svi učestvuju u igri. Koristim priliku da zahvalim igračima na želji, borbenosti i dobrom rezultatu, kao i da zahvalim navijačima koji su došli i bodrili ekipu".

Ognjen Jaramaz vratio se na teren zbog povrede, dok su van tima ostali Uroš Trifunović, Aleksa Avramović i Frenk Kaminski, koji bi mogao da se uskoro vrati na parket. Alen Smailagić zaigrao je uprkos bolu u nozi. Njemu je Željko Obradović posebno izrazio zahvalnost.

"Ognjen je imao veliku želju da putuje sa nama u Kaunas i da proba da igra, urađeni su snimci i ispostavilo se da ta povreda nije toliko velika. 'Trenirao' je, odnosno bio je na treninzima na kojima se postavlja utakmica, ali to je samo malo bolja šetnja. Juče kad smo se vratili odradio je trening, iako smo došli u četiri ujutru. Radio je i Kaminski sa nama, ali fali mu da odradi još koji trening i nadam se da će putovati sa nama u Španiju. Želim da istaknem da je i Alen Smailagić imao problem sa nogom i želio je da pomogne ekipi. Pomogao je u prvih desetak minuta i poslije toga nismo više htjeli da rizikujemo. Preporuka je bila i od medicinskog tima i od Bate Zimonjića da se ne rizikuje. Njemu upućujem zahvalnost jer je htio da pomogne timu".

Kakav je Partizanov plan za sljedeću sedmicu? U utorak igra protiv Valensije, u četvrtak protiv Reala, u nedjelju protiv Zadra u Dalmaciji. "Idemo u Valensiju u ponedjeljak, u srijedu putujemo u Madrid, poslije pravo putujemo u Zadar... Lijepih sedam dana van Beograda, takav je raspored, nekome će možda prija, a nekome možda neće, šta da radimo"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC