• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrabra prognoza Lorenza Brauna: Crvena zvezda ili Partizan idu na F4 Evrolige

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Američki košarkaš sa španskim pasošem obradovao navijače "vječitih" prognozom.

 Lorenzo Braun Crvena zvezda ili Partizan na fajnal foru Evrolige Izvor: Arena Sport/Screenshot

Američki košarkaš Lorenzo Braun (33, 196 cm) proveo je ovu jesen u Beogradu zbog dobro poznate situacije u Izraelu, a znamo da Srbiju vrlo dobro poznaje i voli zbog jedne sezone koju je proveo u Crvenoj zvezdi (2019/20). Sada je u razgovoru za "Arenu Sport" prognozirao da bi upravo njegov bivši klub mogao da se nađe na fajnal-foru Evrolige na kraju ove sezone, s tim da vjeruje da će se za to jedno mjesto boriti sa najvećim rivalom - Partizanom.

"Ko će igrati na fajnal-foru ove sezone? Reći ću Makabi, naravno... Hm, Real Madrid, pa Barselona... I ne mogu da se odlučim između Crvene zvezde i Partizana. Reći ću ta dva tima za to mjesto!", rekao je Braun u razgovoru za emisiju "Oni vole Srbiju" koja se emituje na Areni Sport.

Braun je inače tokom karijere igrao u Filadelfiji, Minesoti, Finiksu, Torontu, bio je i u dva kluba u Kini, da bi pravi proboj u Evropi napravio dolaskom u Crvenu zvezdu 2019. godine. Zatim je bio u Fenerbahčeu, Uniksu i Makabiju, dok je postao i reprezentativac Španije uoči Eurobasketa 2022. i bio jedan od ključnih igrača na putu do zlatne medalje, pa dodaje da u tome ne vidi ništa loše jer su svi imali koristi od "promjene državljanstva".

Što se tiče Makabija, njegov tim je u četvrtak poražen u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Crvene zvezde i sada ima skor 9-7, kao i svi timovi od četvrtog do desetog mjesta na tabeli Evrolige. Podsjetimo, u Makabiju je trenutno vrlo napeta situacija jer su stranci digli pobunu zbog smanjenja plata i odbijaju da igraju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC