• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Topić nije mogao da odbije Zvezdu! Nikolina prva izjava: "Mnogo ćemo pričati Teodosić i ja!"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladi Nikola Topić pojačanje Crvene zvezde pred nastavak sezone.

 Nikola Topić prva izjava nakon povratka u Zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda predstavila je na novogodišnjem koktelu novog igrača - Nikola Topić vraća se sa pozajmice iz Mege i u nastavku sezone nosiće crveno-bijeli dres. Isti takav nosio je u mlađim kategorijama kluba u kojem je ponikao, a u njemu je važan deo karijere proveo i otac Milenko, legendarni košarkaš Zvezde.

Nakon promocije i predstavljanja Topića, koji će uz Miloša Teodosića i Jaga dos Santosa organizovati igru Sferopulosovog tima, mladi košarkaš kratko je popričao sa medijima. Tom prilikom Topić je istakao koliko mu je značila pozajmica u Megi, a možda i indirektno najavio kada se očekuje njegov debi u crveno-bijelom dresu ove sezone!

"Vratio sam se i drago mi je što sam se vratio. Drago mi je što sam ovdje. Danas sam odradio prvi trening sa njima, i svi momci su odlični. Maksimalno su mi pomogli da se što pre priviknem. Putovaću sa njima u Atinu, ali ne znam da li ću igrati tamo. Sve u svemu, srećan sam i zadovoljan sam što sam ovdje", počeo je Topić i dodao: "Sigurno da mi je pomogao dosta, da nije bilo toga, ja vjerovatno ne bih bio ovdje. Ali to je zasluga i mojih saigrača i stručnog štaba, koji su mi sve dali. Dali su mi potpunu slobodu, verovali mi u teškim trenucima, davali mi loptu. Bez njih ovo ne bi bilo moguće. Ja ću dati sve od sebe na svakom sljedećem treningu i utakmici, pa ćemo da vidimo."

Pogledajte

02:06
Topić po povratku u Zvezdu
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Crvena zvezda je i prethodnih sedmica "pregovarala" oko Topićevog povratka sa pozajmice - dok je čitav svijet razmišljao o njegovom draftu u NBA ligu, Nikola je znao da bi crveno-bijeli mogli da ga privuku. Sada će imati priliku da okusi igranje u Evroligi, ali i da sarađuje sa Milošem Teodosićem! 

"Ne razmišljam trenutno o NBA. Trenutno sam ovdje, razmišljam o sledećoj utakmici i to je to. Mi smo imali kontakt još prije mjesec dana o tome da se ja vratim. Naravno, meni je sve to zvučalo dobro na prvu ruku, ali htio sam da odradim tu polusezonu u Megi. Otvorila se takva situacija, stvarno mi se otvorila dobra situacija ovdje, i jednostavno nisam mogao da odbijem. Nismo još mnogo pričali, ali siguran sam da ćemo Teodosić i ja mnogo pričati, i da će mi mnogo pomoći", rekao je Nikola i dodao da je fizički mnogo napredovao: "Sigurno. Imali smo jednu utakmicu sedmično, tako da smo imali mnogo vremena za treninge i mislim da mi je i to generalno mnogo pomoglo."

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC