• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA IMA NOVOG PLEJMEJKERA! Otac legenda, a on budućnost srpske košarke

Najtalenovaniji srpski košarkaš igraće za Crvenu zvezdu do kraja sezone.

 Nikola Topić u Crvenoj zvezdi Izvor: Profimedia

Ranije najavljeno, sada i potvrđeno - Crvena zvezda ima novog plejmejkera i to je njeno dete, Nikolu Topića! Mladi reprezentativac Srbije, sin legende crveno-bijelih Milenka Topića, vraća se sa pozajmice iz Mege u kojoj je proveo prethodnu polusezonu i u nastavku takmičarske godine nosiće dres koji je svojevremeno proslavio njegovog oca.

Jedan od najtalentovanijih evropskih košarkaša pojavio se na novogodišnjem koktelu Crvene zvezde i tako su otklonjene sve sumnje - Topić će u nastavku sezone igrati za tim Janisa Sferopulosa, a na poziciji plejmejkera treba da pomogne iskusnom Milošu Teodosiću koji igra u fantastičnoj formi i inostranom letnjem pojačanju Jagu dos Santosu koji se još prilagođava na zahtjeve u Zvezdi.

Topić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a na klupskom nivou potpuno eksplodirao u dresu Mege, gdje je proveo prvi dio sezone na pozajmici. Prije toga je Nikola pažnju na sebe skrenuo pažnju igrama u mlađim kategorijama - i u klubu i u reprezentaciji. Nije ni čudo što je na predviđanjima za predstoje NBA draft rapidno napredovao ka vrhu, pa sada postoje prognoze čak i da će biti prvi pik! Ukoliko za Zvezdu u Evroligi bude nastupao na visokom nivou, to mjesto bi moglo da mu bude zagarantovano.

Inače, dolazak Nikole Topića trebalo bi da "zatvori" tim Zvezde na mjestu organizatora igre. Umjesto promašaja Šabaza Nejpira nastupaće košarkaš ponikao u klubu, a navijači se nadaju da bi u narednim danima mogli da stignu još neki igrači - pored Fredija Gilespija koji je donio čvrstinu u reket, pristalice Zvezde željele bi beka šutera i krilnog centra. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC