• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luka Donćić bio gost na krsnoj slavi kod Nikole Jokića!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola je uhvatio telefon i uhvatio "skupocjeni" selfi.

 Luka Doncic kod Nikole Jokica na slavi Sveti Nikola Izvor: Insatgram/zarko_305

Nikola Jokić uživa van terena zajedno sa Lukom Dončićem, svojim vjerovatno najboljm prijateljem košarkašem koji ne igra u Denveru. Na Instagramu je Žarko Drašković, agent za nekretnite iz Amerike, objavio fotografiju na kojoj se vidi da je Jokić uhvatio "selfi", dok su iza njega Jokić, takođe Slovenac Vlatko Čančar, Jokićeva supruga Natalija, njegov srednji brat Nemanja Jokić...

Porodična slava Jokića je Sveti Nikola, što se vidi i prema fotografiji i ikoni istaknutoj u Nikolinom domu kraj stola. S obzirom na to da Dončić u noći između srijede i četvrtka igra protiv Klivlenda u Dalasu, a da je u utorak ujutru bio u Arizoni, gdje je opet razbio Finiks, pretpostavka je da je ova fotografija nastala prošle nedjelje, kada je na Svetog Nikolu Denver pobijedio Dalas 130:103 u Denveru.

Neko je pio vino, tu je bila i hrana... Očigledno je da ovakva druženja nisu rijetkost među dvojicom najboljih košarkaša sa Ex-Yu prostora.

Zanimljivo je to da je Jokić otkrio da je ove godine bio na slavi Sveti Nikola u domu Darka Rajakovića, srpskog trenera koji vodi Toronto. "Bili smo kod njega kući", rekao je Nikola, a prenijeli američki novinari. Dok sjajno igraju, Nikola i Luka se očigledno i lijepo druže van terena. Zanimljivo je da su zajedno i došli na utakmicu svojih timova:

Iako im se u Evropi nisu ukrštali putevi i iako je Nikola (28) došao u Ameriku tri godine prije Luke (24), očigledno je da su tokom zajedničkih dana u Sjedinjenim Američkim Državama izgradili sjajan odnos, koji pokazuju i na terenu i van njega.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:35
Saša Dončić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Možda će vas zanimati


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC