• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić se brecnuo na Šeka, morao da mu se izvini! "Druže, to ti je drugi put!", a onda je skinuo slušalice! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Čekao je Nikola Jokić da mu se Šekil O'Nil obrati na srpskom, kao kada mu je vikao "Volim te", ali ovoga puta je opet pomiješao sa ruskim.

 Šekil O Nil razgovarao sa Nikolom Jokićem Izvor: YouTube/House of Highlights/Printscreen

Nikola Jokić prethodne noći "osvetio" se Stivu Keru za prozivke i vodio je svoj Denver do velike pobjede nad Golden Stejtom (130:127). Jokić je pogodio trojku sa skoro pola terena u posljednjoj sekundi i burno je proslavio sa svojim saigračima, možda kao nikada u karijeri, a koliko mu je trijumf značio možda se najbolje vidjelo dok je razgovarao sa NBA legendama poslije susreta i opušteno ćaskao.

Bio je raspoložen za šalu, sve dok nije došlo vrijeme za oproštaj, kada ga je "naljutilo" što Šekil O'Nil i dalje nije naučio srpski jezik kako treba. Kao i jednom od prethodnih puta, Šek je pozdravio Jokića sa "Spasiba", na šta mu je Somborac rekao: "Nije, Šek... Hajde druže, to ti je drugi put već!", poslije čega su se O'Nil i ostali u studiju izvinili našem košarkašu.

Što se tiče same utamice, Jokić je rekao da pobjeda protiv Golden Stejta možda najbolje opisuje Denver jer oni nikada ne odustaju. "Šta je to bilo, dođavola? To je bio jedan od naših najvećih preokreta, mislim da smo gubili 12 razlike na tri minuta do kraja, nismo se predali i to nas najbolje opisuje", poručio je srpski košarkaš i na Barklijevo pitanje da li je htio da pogodi trojku "o tablu", samo je rekao: "Moj druže, ušla je, srećan sam!"

Uz poruku da sada svi jure Denver, Jokić je upitan koga oni jure i oduševio je odgovorom: "I mi isto jurimo Denver, hoćemo da budemo bolji nego prošle sezone i mislim da bismo bili u stanju da pobijedimo taj tim", kazao je Jokić.

Pogledajte čitav intervju, a na kraju pogledajte i kako je Šek "pobrkao" srpski i ruski.

Nikola Jokić i Šekil O'Nil
Izvor: YouTube/House of Highlights

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC