• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokiću, šta se žališ kod sudija!? Trener provocirao Srbina, a onda je proradio inat: Za pet minuta ga razbio! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nikola Jokić je zbog Stiva Kera odigrao ludu završnicu meča i donio Denveru veliku pobjedu u posljednjoj sekundi.

 Stiv Ker prozivao Nikolu Jokića Izvor: Twitter/NBCSWarriors/YouTube/NBA/Screenshot

Nikola Jokić odigrao je prethodne noći maestralnu utakmicu sa Denver i vodio ga do pobjede nad Golden Stejtom (130:127) tako što je u posljednjoj sekundi dao koš za pobjedu - i to sa skoro pola terena. Burno je proslavio koš, možda kao nikad u svojoj karijeri, a razlog za to se možda nalazi u treneru protivničkog tima!

O čemu se radi? Iako je Stiv Ker uvijek pun poštovanja u izjavama prema Nikoli Jokiću, za koga kaže da je jedan od najboljih igrača današnjice, ponovo ga je kritikovao zbog "razgovora sa sudijama". Prvo je nedavno pričao da Jokić "tera sudije da mu sviraju faulove", a sada ga je na pet minuta do kraja utakmice prozvao tokom jednog tajm-auta. Na snimku se vidi kako prilazi Jokiću i govori mu "da prestane da se žali", dok slaže ramenima.

U tom trenutku Golden Stejt je vodio 123:112, a da li je to uticalo na Jokića - najbolje govori što je od tog trenutka skoro svaka lopta išla na njega i sam je pobijedio Voriorse. Pogledajte kako Ker napada Jokića:


Od ovog trenutka, Denver je napravio seriju 18:4 i došao je do pobjede - baš preko Jokića koji je ispred Kera pogodio trojku za pobjedu. Prije toga je Srbin postigao i koš za izjednačenje na 25 sekundi do kraja, bez faula o kome je pričao trener Voriorsa, nego je čistim majstorijama "počistio" njegov tim.

"Da sam ja navijač, ja ne bih gledao uopšte drugo poluvrijeme. Bilo je odvratno! To je bilo 'pecanje sudija' da donesu odluke, ali moraju da ih donese jer ih tako uče. Imam problem sa time šta radimo sa odbranom u ovoj ligi. Košarkaši su pametni i sve su pametnije i koriste prednosti koje su im date da se to pretvori u paradu slobodnih bacanja", kazao je Stiv Ker poslije prethodnog poraza od Denvera, a ovoga puta teško da će imati šta da kaže na ovu temu.

Pogledajte još jednom koš za pobjedu Denvera:

Nikola Jokić trojka za pobedu
Izvor: Youtube/NBA

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC