• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović o zagrljaju sa Željkom: Obradović će voditi selekciju Evrope protiv reprezentacije Hrvatske!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Željko Obradović je odmah prihvatio ono što je porodica Petrović od njega tražila!

 Petrović o zagraljaju sa Obradovićem Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/instagram/printscreen/aba.liga

Partizan je u pretprošlom kolu ABA lige uspeo da savlada Cibonu u Zagrebu 87:74 (20:25, 20:13, 21:13, 26:23), a jedna slika koja se vidjela na završetku tog meča ostala je kao najupečatljiviji deo tog meča. Aco Petrović i Željko Obradović su se zagrlili, na šta su burno reagovale tribine i nakon toga smo mogli da čujemo buran i dug aplauz.

"Draženov dom" je ustao na noge i pozdravio dvojicu nekada velikih prvo igračkih, kasnije i trenerskih rivala, a u novom podkastu ABA lige brat Dražena Petrovića je još jednom govorio o tome.

"Upečatljiva je ta slika nas dvojice. Željko mi je rekao nešto što me dirnulo. Uradio je nešto što me je porodično dirnulo, a osim toga se nas dvojica jako poštujemo", počeo je Aco Petrović. 

On je ekskluzivno otkrio da će se u septembru u Zagrebu odigrati revijalna utakmica u znak sećanja na Dražena i tu će reprezentacija Hrvatske odmjeriti snage sa selekcijom Evrope. A taj tim će sa klupe voditi upravo trener Partizana i najtrofejniji evropski stručnjak svih vremena. 

"Mogu u krajnjoj liniji da vam dam jednu ekskluzivu, mogu polako da počnem da otkrivam. Početkom februara u Zagrebu ćemo imati pres konferenciju povodom Draženove zaostavštine. Osnova je reprezentacija Hrvatske protiv jedne selekcije Evrope. A ko će da vodi selekciju Evrope? Naravno najtrofejniji evropski trener", rekao je Aco Petrović. 

On je istakao da je bez ikakvog premišljanja i zadrške Obradović pristao da vodi taj tim, a ponovo se osvrnuo na susret sa Željkom i dodao da je zagrljaj bio spontan. 

"Nas dvojica imamo takve odnose, on je bez ikakvog problema pristao na to da bude frontmen te reprezentacije koja će 5. septembra igrati tu utakmicu u Zagrebu. Ostavilo je to utisak na mene i taj zagrljaj je bio spontan", naglasio je Petrović. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC